Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

Η διαπίστωση της ημέρας : Μια διαπίστωση και ένα ερώτημα

 


 

 Πριν απο τρία χρόνια και παραπάνω το δημοτικό συμβούλιο Σερρών ενέκρινε την παραχώρηση 45 στρεμμάτων στον ΜΓΣ Πανσερραικο από το αθλητικό πάρκο Ομόνοιας Θυμίζουμε την ανακοίνωση του ΜΓΣ Πανσερραικου .Και καλούμε όποιον θέλει να περάσει από τον χώρο και να μας πει τι έγινε .Από το πλήθος των εγκαταστάσεων που υποσχέθηκαν .Εκτός από ένα γήπεδο που τοποθετήθηκε πλαστικός τάπητας .Οι ξενώνες τα προπονητήρια που είναι ????

Και μια ερώτηση προς τον πρόεδρο του ΟΠΑΚΠΑ κ Γάτσιο .Οι εγκαταστάσεις που έχουν παραχωρηθεί στον ΜΓΣ Πανσερραικο .Τον λογαριασμό ρεύματος νερου κ.λ.π ποιος τους πληρώνει ????

Το αθλητικό κέντρο του Πανσερραϊκού μόλις ξεκίνησε!


Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας και τα μέσα ενημέρωσης, ότι εγκρίθηκε από τον Δήμο Σερρών, το αίτημα παραχώρησης των 45 στρεμμάτων στο Αθλητικό πάρκο Ομόνοιας, προς τον σύλλογο μας.

Εκφράζουμε δημόσια τις ευχαριστίες μας, στον πρόεδρο και το ΔΣ του ερασιτέχνη Πανσερραϊκού για τις πολύτιμες ενέργειες τους, καθώς και στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, για αυτή την ιστορική απόφαση.

Μένοντας πιστοί στην υλοποίηση των υποσχέσεων μας την τελευταία διετία, δεσμευόμαστε να κάνουμε πράξη αμέσως, ό,τι συμφωνήθηκε, ώστε να πάρει «σάρκα και οστά», το σύγχρονο προπονητικό κέντρο του Πανσερραϊκού!

Δήλωση του Προέδρου του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός Τάσου Παναγιώτου:»

Πενήντα έξι χρόνια μετά την ίδρυση του ο Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός εξασφαλίζει τη χρήση έκτασης (για τριανταπέντε χρόνια) στο αθλητικό πάρκο ομόνοιας με στόχο να κατασκευάσει εκεί ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο για το ποδοσφαιρικό του τμήμα. Τη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου παρακολούθησαν εκ μέρους του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού ο πρόεδρος Τάσος Παναγιώτου, ο έφορος του ποδοσφαιρικού τμήματος Τάσος Καζίας, ο επίτιμος πρόεδρος Γιώργος Σιδέρης και ο πρώην πρόεδρος Βασίλης Χατζημιχαηλίδης. 

Ο πρόεδρος του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού Τάσος Παναγιώτου μετά το τέλος της συνεδρίασης είπε στην ΕΡΤ Σερρών: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δημοτικό συμβούλιο για την απόφαση που πήρε σήμερα, όσους ψήφισαν θετικά για το αίτημα μας αλλά και όσους δεν το ψήφισαν. Θα ήθελα να ευχηθώ με αφορμή αυτήν την παραχώρηση, αυτή η απόφαση ας αποτελέσει ένα κίνητρο και για τους υπόλοιπους συλλόγους αλλά πρώτα για το Δήμο για την πλήρη αξιοποίηση αυτού του χώρου που τόσα χρόνια δεν μπορούν να τον χρησιμοποιήσουν οι Σερραίοι. Εμείς ξεκινάμε, έχουν δρομολογηθεί κάποια πράγματα, θεωρώ πως άμεσα θα φανούν κάποια αποτελέσματα

1 σχόλιο:

  1. Μετά την φιλοξενία (κατάληψη) του Πανσερραικου σε πολλά στρέμματα του Κεντρικού Πάρκου, τώρα ήρθε η σειρά να καταλάβει ο Πανσερραϊκός και το Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας, γιατί υπάρχει ένας υποτελής Δήμαρχος Σερρών, που δεν μπορεί να αντισταθεί στις απαιτήσεις κάθε ισχυρού. Δυστυχώς αυτός ο Δήμαρχος και η δημοτική αρχή, που δεν έχουν αντιστάσεις πρέπει να φύγουν για να σταθεί όρθιος ο Δήμος Σερρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.