Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023

Σέρρες : Αλλαγη σκυτάλης στην Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών

 


 

 

 

Το μεσημέρι της  Τετάρτης 30ης Αυγούστου πραγματοποιήθηκε μία σεμνή τελετή στα Γραφεία του παραρτήματος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ν. Σερρών.

Ο επί εξαετία πρόεδρος του Παραρτήματος Σερρών, της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών (ΕΑΑΣ), Θεόδωρος Στρίκος παρέδωσε την σκυτάλη στον νέο πρόεδρο Γιάννη Γκουτζουρέλα.

Ο τελευταίος του απένειμε  το αναμνηστικό της Ενώσεως αποστράτων για την ευδόκιμη παρουσία του στην Ένωση .

Ο Θεόδωρος Στρίκος συγκινημένος ευχαρίστησε τον Γιάννη Γκουτζουρέλα και τους  συνεργάτες του. Ευχαρίστησε την Κεντρική Ένωση για την εμπιστοσύνη με την οποία περιέβαλλαν τον ίδιο και τους συνεργάτες του την τελευταία 6ετία.

Υποσχέθηκε ότι θα σταθεί αρωγός στην νέα προσπάθεια του νέου συμβουλίου.

Ο Γιάννης Γκουτζουρέλας ευχαρίστησε όλα τα  μέλη που τον ώθησαν να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί με την Ένωση Αποστράτων  Αξιωματικών Στρατού και τους συναδέλφους του που εθελοντικά συμμετέχουν στο νέο  διοικητικό συμβούλιο

Ο  εν λόγω θεσμός, όπως είπε, υπάρχει από το 1938.

Ο σκοπός του είναι η διατήρηση των καλών  σχέσεων  με τους εν ενεργεία συναδέλφους , η επαφή με την τοπική κοινωνία, η ανάδειξη του έργου του στρατού σε αυτήν.

Η ΕΑΑΣ έχει την δυνατότητα να οργανώνει εκδηλώσεις εθνικού, ηθικού, θρησκευτικού περιεχομένου.

 https://sertharros.gr/

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.