Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

Κοίτα να μαθαίνεις : Αφού λύθηκαν όλα τα προβλήματα - Θα γίνει και μουσείο

 




 
 Λοιπόν αφού λύθηκαν όλα τα προβλήματα με το γήπεδο του Πανσερραικου .Αυτό που λείπει είναι το μουσείο της ομάδος. Διαβάζουμε οτι και αυτό δρομολογηθηκε. Δύο κύριοι ο ένας υποψήφιος της Συμμαχίας ο άλλος πρόεδρος συνδέσμου φιλάθλων του Πανσερραικου . Όπως γράφουν σε ανάρτηση τους στο F/B . Συναντήθηκαν συζήτησαν και χωρίς πολλή σκέψη ( όπως γράφουν ) πήγαν στο γήπεδο επιθεώρησαν τους χώρους .Βρήκαν που θα πρέπει να στεγαστεί και πλέον μας κάνουν γνωστο οτι η προσπάθεια ξεκινά .
 
 Τοσα απλα τα πράγματα σε δύο ώρες το τελείωσαν το θέμα .Οχι σαν τους άλλους στο δήμο .Που δυο χρόνια δεν μπορουν να φτιάξουν δυο έργα γήπεδο 
Διαβάστε τι έγραψαν
Η ιδέα υπήρχε οι συνθήκες και οι καταστάσεις όμως δεν ήταν ιδανικές όταν το 2020 που ανέλαβα τομεάρχης αθλητισμού ΔΕΕΠ και σε συναντήσεις που είχα με τον ερασιτέχνη Πανσερραϊκό και την ΠΑΕ εν μέσω πανδημίας και ελλειπής χρηματοδότησης δεν μπορούσε να υλοποιηθεί.
Σήμερα όμως μπορεί καθώς οι συνθήκες είναι ιδανικές!!Σε μία συζήτηση που είχα σήμερα με τον πρόεδρο George Leonof των Red Lions έχοντας σύγκληση σε πολλά θέματα που αφορούν την ομάδα και τις δράσεις γύρω από αυτή, θέσαμε προτεραιότητα το ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΎ το οποίο μπορεί να προσφέρει πολλά καθώς στο μυαλό μας υπάρχουν πολλές σκέψεις και δράσεις που θα προσφέρουν σημαντικό όφελος στην ομάδα αλλά και στην πόλη μας!!!
Χωρίς πολύ σκέψη μεταβήκαμε στο γήπεδο και μετά από ανταλλαγή απόψεων όσων αφορά την εγκατάσταση του χώρου, καταλήξαμε στην δικιά του πρόταση.Μου έδειξε το χώρο στον οποίο μπορεί να στεγαστεί το Μουσείο του Πανσερραϊκού και αυτό που μένει τώρα είναι να ξεκινήσει η προσπάθεια να πραγματοποιηθεί.
Σε συνεργασία λοιπόν του Δήμου Σερρών της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ και των Red Lions θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να το υλοποιήσουμε,η προσπάθεια ξεκινάει!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.