Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

Δήμος Βισαλτίας : Με 211 η Βάνα Πλιάκου

 


 

 

 Το ψηφοδέλτιο της παράταξης της κατέθεσε το βράδυ της Τετάρτης 30 Αυγούστου η υποψήφια δήμαρχος Βισαλτίας Βανα Πλιάκου. Όπως αναφέρει ο αριθμός των υποψηφίων τοπικών και δημοτικών συμβούλων ανέρχεται στους 211 

Η ανάρτηση της κ Πλιάκου

30/08/2023 και ώρα 23.00 καταθέσαμε την υποψηφιότητα του συνδυασμού μας «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΣΑΛΤΙΑ», με την ισχύουσα διαδικασία της ηλεκτρονικής υποβολής στην ηλεκτρονική πύλη του Υπουργείου Εσωτερικών, που εφαρμόζεται πρώτη φορά για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023. Η κατάθεση του ψηφοδελτίου μας έγινε δηλαδή πριν την καταληκτική ημερομηνία της 31ης/08/2023 ώρα 23.59, αφού βρισκόμαστε μόλις στην 1η θέση υποβολής υποψηφιοτήτων για το Δήμο μας.
Το γεγονός αυτό δείχνει το σχεδιασμό, τη σοβαρότητα, τη συνέπεια και κυρίως το αίσθημα ευθύνης μας απέναντι στην κοινωνία της Βισαλτίας. Με αυτό το αίσθημα ευθύνης κατατέθηκε το πλήρες ψηφοδέλτιο των 211 υποψηφίων, που θα αγωνιστεί και θα διεκδικήσει καθαρά και με όρους δέσμευσης την εμπιστοσύνη σας, για να έλθει η αλλαγή και η αποκατάσταση στο Δήμο μας, τόσο στα θέματα διοίκησης όσο και στις σχέσεις της δημοτικής αρχής με την κοινωνία.
Ευχαριστώ όλους εσάς τους υποψηφίους, που με τιμήσατε με την εμπιστοσύνη σας και μου δώσατε τη δύναμη και την ευκαιρία για τον αγώνα, τον αγώνα μας γι’ αυτή την αλλαγή και την αποκατάσταση.
Όλοι μας οι υποψήφιοι, απευθυνόμαστε σε σας, σε όλη την κοινωνία της Βισαλτίας, διεκδικούμε την ψήφο σας και ζητούμε να μας εμπιστευτείτε στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.