Τρίτη 1 Αυγούστου 2023

Δήμος Σερρών : Επιμελώς η μπάλα στην κερκίδα

 


 

 

Άνοιξε το θέμα της αλλαγής της κανονιστικής για τον πεζόδρομο της Κων/νου Καραμανλη

 

Ο αντιδήμαρχος κ Μισιρλης με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.Έκανε γνωστές τις προϋποθέσεις με τις οποίες  θα επιστρέψουν τα τραπεζοκαθίσματα.Στην απέναντι πλευρά των υποψηφίων δημάρχων μάλλον μέχρι στιγμής σφυρίζουν αδιάφορα.

Η κ Μητλιαγκα ¨¨ κρύφτηκε ¨¨ πίσω από την τοποθέτηση των μελών του τοπικού συμβουλίου .Οι οποίοι όμως πέραν της διαφωνίας τους γιατί το θέμα έρχεται προς συζήτηση μέσα σε περίοδο διακοπών δεν τοποθετήθηκαν επί της ουσίας .

Ο κ Τερζης με μια μακροσκελή

 ανακοίνωση δεν παίρνει θέση κατηγορώντας την δημοτική αρχή ότι παιζει πολιτικά παιχνίδια.

Στο δια ταύτα η δημοτική αρχή τοποθετήθηκε ξεκάθαρα ,σωστό λάθος θα κριθεί από τους πολίτες .Οι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι προς το  παρόν αποφεύγουν να πάρουν θέση πετώντας την μπάλα στην εξέδρα . Ακολουθώντας την τακτική και με τον αστυφύλακα και με τον χωροφύλακα.Η αν θέλετε και με τους καταστηματάρχες που θέλουν την επαναφορά των τραπεζοκαθίσματων και με όσους πολίτες αντιδρούν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.