Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023

Δήμος Σερρών : Κατεπείγουσα συνεδρίαση δια περιφοράς του Δημοτικού Συμβουλίου







Κατεπείγουσα συνεδρίαση δια περιφοράς, θα διεξαχθεί την Δευτέρα 21-08-2023, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης:
ΘΕΜΑ ΜΟΝΟ : Ετήσιος προγραμματισμός προσλήψεων τακτικού προσωπικού του δημοσίου τομέα έτους 2024.
Εισηγητής: Ο αντιδήμαρχος κ. Χρυσανθίδης Βασ.
Η Συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα διότι σύμφωνα με την υπ' αρ. ΔΙΠΑΑΔΙΦ.2.9Ι85ΙΙ28Ι3ΙΙ -8-2023 (ΑΔΑ: 6ΣΚ546ΜΤΛ6-ΖΔΩ) του Υπουργείου Εσωτερικών, η καταληκτική ημερομηνία ολοκλήρωσης των διαδικασιών καταβολής των αιτημάτων του ετήσιου προγραμματισμού των προσλήψεων είναι έως 23-8-2023.
Ο χρόνος έναρξης και λήξης της συνεδρίασης καθορίζεται από τις 12:30 έως τις 13:30 αντίστοιχα και ο τρόπος επικοινωνίας (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφώνου, κ.ά.). Η καταγραφή των απόψεων και τοποθετήσεων των μελών καθώς και οι ψήφοι επί της πρότασης αποδεικνύονται από αποστελλόμενο έγγραφο (ή ηλεκτρονικό μήνυμα) στην παρακάτω δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: proedrosds@serres.gr ή μέσω sms στο τηλέφωνο του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σερρών.

 

1 σχόλιο:

  1. Αυτή η "συνεδρίαση δια περιφοράς του Δημοτικού Συμβουλίου", θα μπορούσε να γίνει και δια περιφοράς του Επιταφίου. Πολύς λαός, πλέρια Δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.