Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023

Δήμος Σιντικής : Τροχαίο ατύχημα -ΙΧ αυτοκίνητο , προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα

 


 

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην Εγνατία Οδό, στο δρόμο Σερρών-Σιδηροκάστρου και πιο συγκεκριμένα έξω από το Καμαρωτό.

Ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και έπεσε πάνω στα προστατευτικά  κιγκλιδώματα.

 Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που εκείνη την ώρα περνούσε από το σημείο, το ατύχημα σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 03:00 τα ξημερώματα. Η γυναίκα μόλις είδε το όχημα ειδοποίησε το 100, ενώ ο οδηγός είχε ήδη προλάβει να βγει από το ΙΧ. «Εμείς κατευθυνόμασταν από Σέρρες για Βυρώνεια. Λίγο πριν την Αμπέλα είδαμε το αυτοκίνητο επάνω στα προστατευτικά  κιγκλιδώματα. Κάλεσα αμέσως την Αστυνομία. Από την αστυνομία μου ζήτησαν να δω τον αριθμό των πινακίδων, μέχρι να φτάσω ο οδηγός είχε βγει μόνος του από το αυτοκίνητο» ανέφερε η αυτόπτης μάρτυράς.

 Από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στο σημείο του ατυχήματος η τροχαία Σερρών και υπάλληλος της Εγνατίας Οδού.

 https://infonews24.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.