Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023

Δήμος Σερρών : ¨¨Έπεσαν τα τσιμεντα ¨¨ Ηλία Γκότση

 


 

 

Κάθε συνεδρίαση του δημοτικου συμβουλίου Σερρών .Μας πείθει οτι δεν τα έχουμε δει όλα και θα το επαναλάβουμε στα τεσσερα χρόνια της θητειας του .Αυτά που έλαβαν χώρα στις συνεδριάσεις δεν τα έχουμε ξαναζήσει.

Πριν την έναρξη της χθεσινής συνεδριασης  ο πρόεδρος διαβάζει την επιστολή ανεξαρτητοποιήσης του Ηλία Γκότση .Πειτε μου εσείς αν έχετε ξαναδεί αρχηγός παράταξης ή κόμματος να ανεξαρτητοποιείται από την παράταξη η το κόμμα που ηγείται . Θα έπρεπε λοπον πρώτα ο κ Γκότσης να είχε παραιτηθει από επικεφαλης να οριστει νέος και μετα να αποχωρήσει. Όμως δεν τελειώσαμε εδώ, αφου ο κ Γκότσης ως λόγο για την ανεξαρτητοποιηση του επικαλέσθηκε οτι η παράταξη του δεν υφίσταται. Δηλαδή παραδέχθηκε οτι ήταν αρχηγός για δύο χρόνια σε μια παράταξη που δεν υπάρχει .Το τελικό χτύπημα το έδωσε ο πρόεδρος του δημοτικου συμβουλίου κ Κατιρτζόγλου ο οποίος κάλεσε τα εναπομείναντα μέλη της παράταξης να ορίσουν αρχηγό  σε μια παράταξη που σύμφωνα με τον κ Γκότση δεν υπάρχει  .Δεν περιγράφω άλλο γιατι δεν μπορώ να πιστέψω οτι τα ζούμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.