Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023

Δήμος Εμμανουήλ Παππα : Αποχώρησε ο υποψήφιος δήμαρχος Κων Λάσκαρης

 


 

 

Επιβεβαιώνονται πλήρως τα όσα είχαμε γράψει στις 10 Αυγούστου για τον υποψήφιο δήμαρχο Εμμανουήλ Παππα κ Κωνσταντίνο Λάσκαρη .Οτι ήταν ενα βήμα πριν αποχωρήσει γιατι ¨¨προδόθηκε ¨¨ κυρίως από αυτους που τον παρότρυναν να είναι υποψήφιος .Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ Λάσκαρης ανακοίνωσε την αποχώρηση του .Αφήνοντας σαφείς αιχμές οτι τον ¨¨πούλησαν οι σύντροφοι του ¨¨

Η ανακοίνωση

Αγαπητά μελη της Νέας κίνησης πολιτών με λύπη μου σας ανακοινώνω την απόσυρση της υποψηφιότητας μου για τη Δημαρχία του Δήμου Εμμανουήλ Παππά. Δυστυχώς το όραμα για ένα Δήμο με επίκεντρο τον πολίτη, για ένα Δήμο με ολιστικό σχεδιασμό και επαναφορά σε μια πιο κοινωνική προσέγγιση δεν βρήκε την ανάλογη υποστήριξη σε επίπεδο συνδιασμού και παράταξης. Ένα όραμα αποσύρεται και με αναγκάζει να ξεκαβαλίσω από το συννεφάκι μου. Δυστυχώς η υποψηφιότητά μου πολεμήθηκε, υπονομεύθηκε και διαβρώθηκε από μερικούς συνιδρυτές της που βρήκαν καταφύγιο σε άλλον σχηματισμό.
Θέλω να ευχαριστήσω τον/την καθένα/μια προσωπικά για την υποστήριξη σας.
Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους συνιδρυτές του συνδιασμού Χρύσα Μαζνέϊκου, Βασίλης Τσουτσάνης Τοπική Παράδοση, Σούλης Τσιτος, Δημήτριος Γκάγκλος για την αμέριστη υποστήριξη τους μέχρι τη αυτή τη δύσκολη στιγμή.
Υπόσχομαι να μείνω ενεργός πολίτης και να συνεχίσω να ονειρεύομαι και να δημιουργώ σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο
Αφήνω σε αυτή την ανάρτηση απόσυρσης ως αναμνηστικό το τρίπτυχο φυλλάδιο που σκόπευα να τυπώσω με τις θέσεις μας και το όραμα μας.
Εύχομαι κάθε επιτυχία στους συνδιασμούς που απέμειναν και εύχομαι ο Δήμος μας να έχει τον Δήμαρχο που του αξίζει.
 
 
 
 
 
 
Μπορεί να είναι γραφικό 2 άτομα και κείμενο που λέει "Λίγα λόγια για εμένα Για ένα φιλικό Δήμο Κωνσταντίνος Λάσκαρης Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Εμμανουήλ παππά Αναβάθμιση Οργανισμού Εσωτερικών Γεννήθηκα σπούδασα Εικαστικών Λάρισα, μεγάλωσα στην Αθήνα δημιουργία διαδρομών σεβασμό άτομα με Τεχνών. κρατική ςανάπτυξης. φυλασσόμενες Μουσείων, κδηλώσεωνκ. Συλλόγων, των και έκτοτε όγκου δασικού μας διαδρομώνσ Κατά ελεύθερο έχουμε ποδηλατικών Δημοτική Ενότητα. δίδαξα ευτεροβάθμια μεγάλη καλλιτεχνικής εργαστήρια διευθύνονταςτα Εξειδικεύτηκα Δίκηση διευθυντής Ηεμπειρία μου, επίτευξη Μονάδων κρόνια. αφοσίωση αλλά καιη διαπιστευτήρια Με όραμα και δημιουργική διάθεση μου την υποψηφιότητα μου. Ακολουθήστε μας στο Facebook htts://www.facebook.com/groups/ Νέα κίνηση Πολιτών ΔΗΜΟΥΕΜΜΑΝΟΥΗΛΠΑΠΠΑ"


 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Γιατί Εμμανουήλ Πολιτών Δήμου ζειςμε αακούγεταικ είναι σεβασμό αθλητικά υποδομών. αποκομιδή μειωση εχρήση κάδων ανταπόδοση προγράμματος κτηνοτροφικών Νέακίνηση Πολιτών ΔΗΜΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ιατις απαξίωση ένα φιλικό Δήμο αποκέντρωση δημόσιων ανεπάρκεια, πλούτου, νότητα σχεδιασμού σπουδέςή απασχόληση έχουν να ωφελήσουν εαυτο Kα τον δημόσιους Παππά λασκαρης Δώστε μου δύναμη Δώστεμουδύναμημετηνψήφο με την σαςγιανα αλλάξουμε Δήμομας Δήμο το τεχνολογική) Εμμανουήλ Κωνσταντίνος κάνουντα και Ιεόρους αλλαγής Είμαστε πάντα έτοιμοι να ακούσουμε. αλλάξουμε Μπορείτενα στάση γνώση μας. Δήμμα την εργατικότητακαι σχολιάσετε Εμμανουήλ σελίδα μας Νέακίνηση"
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.