Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023

Δήμος Εμμανουήλ Παππά : Πανέτοιμος ο Νότας, σχεδόν έτοιμος ο Τσούκαλος, έτοιμος προς αποχώρηση ο Λάσκαρης

 


 

Ήρεμα τα νερά στην αυτοδιοικητική Ιερουσαλήμ του δήμου Εμμανουήλ Παππά .Όπως με πληροφορεί ο σμπίρος ο δήμαρχος Δημήτρης Νότας έχει ολοκληρώσει την κατάρτιση του ψηφοδελτίου της παράταξης του .Έχοντας την στήριξη των 14 από τους 16 προέδρων των χωριών του δήμου ,την στήριξη του συνόλου σχεδόν των υποψηφίων ( του 2019 ) , αλλά και την προσθήκη νέων υποψηφίων. Ο πονοκέφαλος είναι όχι να συμπληρώσει άλλα ποιους θα αφήσει εκτός  .

Στην απέναντι πλευρά της παράταξης Τσουκαλου τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα. Αφού υπάρχει πρόβλημα στην στελέχωση  των ψηφοδελτίων των τοπικών συμβουλίων σε αρκετά χωριά και ειδικά του πρώην δήμου Στρυμόνα .Τέλος ο ο Κώστας Λάσκαρης είναι ένα βήμα πριν την αποχώρηση , αφού θεωρεί οτι προδόθηκε από τους συντρόφους του Σύριζα. Μάλιστα όπως διαρρεεται από το περιβάλλον του .Άνθρωποι που σχεδόν τον πίεσαν να μπει μπροστά αυτη την στιγμη οχι μόνο δεν τον στηρίζουν αλλά ¨¨τρεχουν ¨¨ για άλλους υποψήφιους δημάρχους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.