Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023

Κοίτα να μαθαίνεις : Θα μας ¨¨ταράξουν ¨¨ στην ανάπτυξη και το όραμα οι Σύμμαχοι

 



 Αναδημοσιευουμε την ανάρτηση υποψηφίου με την Συμμαχία .Γιατι πέραν του συνολικού αναπτυξιακού προγράμματος και οράματος που έχει η Συμμαχία .Μάλλον ο κάθε σύμμαχος έχει και το δικό του όραμα και πρόγραμμα 

Διαβαστε 

 

Ζητάω την στήριξη σας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με το συνδιασμό Συμμαχία Σερραίων - Αλέξανδρος Χρυσάφης

 

 

Έχω καταθέσει ήδη αναπτυξιακό υπόμνημα στο Δήμαρχο Alexandros Xrisafis με τις προτάσεις και το όραμα μου για το Δήμο μας.

 

Το 2021 προτάθηκε το όνομα μου από την ΔΕΕΠ Σερρών ( Πρώην ΝΟΔΕ ) στα κεντρικά γραφεία της κυβέρνησης να αναλάβω Τομεάρχης Αθλητισμού στο Νομό μας.
Η πρόταση έγινε αποδεχτή και ξεκίνησα σε μια πολύ δύσκολη εποχή λόγο καραντίνας να τρέχω καταστάσεις και να προσπαθώ να διευκολύνω ομοσπονδίες και σωματεία.
Η αναγνώριση της προσπάθειας μου ήταν άμεση καθώς υπήρχαν αποτελέσματα και οι σύλλογοι σε συζητήσεις που είχα μαζί τους μου έλεγαν ότι είχαμε πολλά χρονιά να δούμε έναν άνθρωπο να ενδιαφέρεται τόσο πολύ για τα προβλήματα μας και να φέρνει αποτελέσματα.
Κατέθεσα πρόταση ολιστικής ανακατασκευής του πρώην Εθνικού μας Σταδίου σε συνεργασία με την Γενική γραμματεία αθλητισμού και το Δήμο Σερρών, έκανα σωρεία συναντήσεων και κατέθεσα προτάσεις χρηματοδότησης στην ΓΓΑ για τα ερασιτεχνικά σωματεία όπου τελικα ευδοκίμησε και έλαβαν όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία χρηματοδότηση 1000€ ανά τμήμα που είχαν.
Επίσης σε συνεργασία με τομεάρχες αθλητισμού από άλλους νομούς πίεσα για αναδιάρθρωση της Superleague 2 με σκοπό να γλυτώσει τον υποβιβασμό η ομάδα του Πανσερραϊκού και τελικά το ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ και αυτό.
 
 Βασιλης; Βασιλοπουλος

1 σχόλιο:

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.