Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023

Σέρρες : Ο παράδεισος της ¨¨σπασμένης εξάτμισης ¨¨¨

 



 

Το καλοκαίρι φεύγει και ειναι η μόνη ελπίδα  κατοίκων ( συγκεκριμένων περιοχών Βενιζέλου , Δυτικής Θράκης κ.λ .π ) της πόλης των Σερρών. Οτι το μαρτύριο της ηχορύπανσης που βιώνουν κάθε βράδυ   θα λάβει τέλος .

 
Η ηχορύπανση σε όλο της το μεγαλείο. Μία κατάσταση ανεξέλεγκτη από μηχανάκια , μηχανές και αυτοκίνητα με σπασμένες εξατμίσεις τα οποία οδηγούν ανήλικοι αλλά και ενήλικοι ανεγκέφαλοι,. Ηχεία στη διαπασών, κανένας σεβασμός σε ανθρώπους ηλικιωμένους ή σε μικρά παιδιά .

Παρά του ότι όπως μαθαίνουμε υπήρξαν πολλές καταγγελίες ( και πέρσι και φέτος )  το φαινόμενο και φέτος επαναλήφθηκε σε όλο του το μεγαλείο

3 σχόλια:

  1. Κάποιοι αρμόδιοι και όλοι ξέρουμε ποιοι.... προφανώς χρειάζονται ΩΡΛ.
    Αν και σχεδόν ποτέ, δεν βλέπεις έξω κάποιον αρμόδιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμ είχαμε μια διοικητή στην τροχαία η οποία υπήρξε άριστη αλλά όχι αρεστή, έστρωσε τα πράγματα αλλά την αλλάξατε γιατί δεν έκανε ρουσφέτια. ( ξέρω ότι δεν θα το δημοσιεύσετε παρεπιπτόντως)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είναι δύσκολο να τους βρουν. Κάθε βράδυ κατά τις 11 περνάει από την Δ.Θρακης και κάνει μόστρα σε μαγαζί νεολαίας. Την στήνεις ΚΡΥΦΑ κάπου μέσα στην Χρ.Σμύρνης και τον βρίσκεις. Αλλά πρέπει και να θέλουν να τους πιάσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.