Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023

Δήμος Ηράκλειας : Αλλα βλέπουν τα μάτια μου και άλλα ακουν τα αυτιά μου

 


 

 Δεν ξέρω ποιος εκ του επιτελείου του υποψηφίου δημάρχου Ηράκλειας Μενέλαου Βλαχβεης είχε την φαεινή ιδέα .Στην καρδιά των καλοκαιρινών διακοπών να πραγματοποιήσει μάζωξη . Η οποία επι της ουσίας ήταν ανοιχτή συγκέντρωση , γιατι όταν στέλνεις εκατοντάδες sms και καλείς κόσμο δεν μπορείς να την πεις συγκέντρωση μόνο των υποψηφίων .Κερασάκι ότι η εκδήλωση βιντεοσκοπήθηκε και έγινε ρεπορταζ το οποίο έπαιξε  σε τηλεοπτικό σταθμό . Παρά την ομολογουμένως φιλότιμη προσπάθεια της δημοσιογράφου η οποία μιλούσε για εντυπωσιακή συγκέντρωση και οτι η παρουσία τόσων πολλών υποψηφίων δείχνει την πληρότητα του ψηφοδελτίου της παράταξης του γιατρού . Η εικόνα ήταν αδιάψευστος μάρτυρας ¨¨αρια αρια καμιά σαρανταριά ¨¨  (που έλεγε και παλαίμαχος  πολιτικός)  ήταν οι παρευρισκόμενοι .Εξαλου και η υποψήφια της παράταξης   που μίλησε στον τηλεοπτικό φακό  παραδέχθηκε οτι ήταν μικρός ο αριθμός αυτών που παραβρέθηκαν .



Απομένουν πλέον 22 μέρες μέχρι την κατάθεση του ψηφοδελτίου .Το αν τα καταφέρει ή οχι ο γιατρός να καταθέσει ψηφοδέλτιο  είναι δευτερεύον .Γιατι και να τα καταφέρει θα είναι ενα ψηφοδέλτιο το οποίο σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να απειλήσει ούτε τον δήμαρχο Γιώργο Κουτσακη ουτε τον Κλεάνθη Κοτσακιαχίδη .

Όμως δυστυχώς για τον ίδιο θα επιβεβαιώσει όλους αυτούς που από το Φθινόπωρο του 2022 όταν είχε ξεκινήσει την προσπάθεια του  .Είχαν προβλέψει οτι δεν θα μπορέσει να κατέβει ως υποψήφιος δήμαρχος. Είχαν το χάρισμα της προφητείας ???? Οχι άλλα έβλεπαν ποιοι τον πλαισίωναν ,  και παρακολουθούσαν τις κινήσεις του στην πολιτική σκακιέρα.Πλέον βρίσκεται λίγο πριν ακομη ένα πολιτικό    βατερλό . Το οποίο μάλλον θέτει και τέλος στην πολιτική του διαδρομή .Η οποία από το 2012 και μετά ακολουθεί σταθερά καθοδική πορεία .

Ένας εξαίρετος επιστήμονας και άνθρωπος που δυστυχώς από προσωπικά λάθη και επιλογές εξελίχθηκε σε διατοντα αστέρα της πολιτικής .Μην ξεχνάμε οτι το 2012 πρώτη φορά υποψήφιος εκλέχθηκε πρώτος βουλευτής της ΝΔ με διαφορά , το 2015 δεν εκλέχθηκε ήταν τρίτος , το 2019 έμεινε εκτός ψηφοδελτίου . Και σήμερα παλεύει να κάνει ψηφοδέλτιο , όταν το 2012 είχε πάρει 3000 σταυρούς μόνο στην Ηράκλεια

1 σχόλιο:

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.