Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023

Δήμος Αμφίπολης : Δεν με πείθει ο Μπαχάρης Μπαχαρόπουλος

 


 

 

 Την υποψηφιότητα του για τις προσεχείς αυτοδιοικητικες εκλογές με την παράταξη του υποψήφιου δημάρχου Αμφίπολης κ Κώστα Μελίτου ανακοίνωσε  ο κ Γιάννης Ναλμπάντης . Οπως αναφέρει στους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση του .Είναι οτι μεταξύ των τριών υποψηφίων. Δεν υπήρχε να στηρίξει τον τωρινό δήμαρχο κ Φράστανλη. Ενω για τον δευτερο υποψήφιο κ Μπαχαροπουλο .Αναφέρει οτι << αν και ήταν καθ' ολοκληρία συμμέτοχος για τρία χρόνια στην διοικούσα παράταξη με μεγάλο αριθμό αξιωμάτων, δεν με έχει πείσει για τους λόγους της αποστασιοποίησής του. Πολύ δε περισσότερο δεν μπορώ να διακρίνω ακόμη και τώρα στις αναφορές του την οποιαδήποτε ρητή, αντιπολιτευτική τακτική.

 Και αυτό με προβληματίζει.  >>>

Ενω αιτιολογώντας την απόφαση του για την συμπόρευση του με  τον κ  Μελίτο κάνει λόγο << για έναν υποψήφιο Δήμαρχο ο οποίος τυχαίνει να είναι Πολιτικός Μηχανικός, Αγρότης κατά δεύτερο επάγγελμα και το σημαντικότερο άριστος γνώστης της αναζήτησης και υλοποίησης προγραμμάτων ΕΣΠΑ, Leader, Φιλόδημος κτλ.>>

 
Στοιχεία τα οποία πρέπει να αποτελούν χαρακτηριστικά για τον οιονδήποτε φέρελπι υποψήφιο Δήμαρχο.

Η ανακοίνωση του κ Ναπλάντη

 

Ύστερα από τέσσερις τετραετίες ως Δημοτικός Σύμβουλος ( δύο με τον Βασίλη Τσιουτσιούλη στον Δήμο Πρώτης και δύο με τον Γιώργο Βογιατζή στον Δήμο Αμφίπολης) , είχα κρίνει για λόγους δεoντολογικούς ότι έπρεπε να αποσυρθώ, γεγονός το οποίο τήρησα κατά τις προηγούμενες Δημοτικές Εκλογές.
Όμως αδυνατώντας πλέον να είμαι συνένοχος με την απουσία μου στην προκλητική απαξίωση του Τόπου μας αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ εκ νέου αποδεχόμενος σχετική πρόταση.
 
Μπροστά μας υπάρχουν τρείς επιλογές:
 
Την πρώτη του νυν Δημάρχου την οποίαν αφήνω ασχολίαστη.
 
Για την δεύτερη του αδελφικού μου φίλου Μπαχάρη αν και ήταν καθ' ολοκληρία συμμέτοχος για τρία χρόνια στην διοικούσα παράταξη με μεγάλο αριθμό αξιωμάτων, δεν με έχει πείσει για τους λόγους της αποστασιοποίησής του.
 
Πολύ δε περισσότερο δεν μπορώ να διακρίνω ακόμη και τώρα στις αναφορές του την οποιαδήποτε ρητή, αντιπολιτευτική τακτική.
 
Και αυτό με προβληματίζει.
 
Από την άλλη πλευρά έχουμε έναν υποψήφιο Δήμαρχο ο οποίος τυχαίνει να είναι Πολιτικός Μηχανικός, Αγρότης κατά δεύτερο επάγγελμα και το σημαντικότερο άριστος γνώστης της αναζήτησης και υλοποίησης προγραμμάτων ΕΣΠΑ, Leader, Φιλόδημος κτλ.
 
Στοιχεία τα οποία πρέπει να αποτελούν χαρακτηριστικά για τον οιονδήποτε φέρελπι υποψήφιο Δήμαρχο.
 
Αποδεχόμενος πρόταση του Υποψηφίου Δημάρχου Kostas Melitos , παρόλες τις έντονες αντιπαραθέσεις μας στο παρελθόν, θέτω τον εαυτό μου ως Υποψήφιο με την παράταξη "ΑμφιΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ"
 
Η κατ' αρχήν πρόθεσή μου να αφοσιωθώ αποκλειστικά με το χωριό μας δεν είναι άσχετη με την παντελή εγκατάλειψη που ο καθένας μας διαπιστώνει ασχέτως αν την παραδέχεται δημοσίως ή όχι.
 
Χαρακτηριστικό είναι ότι το μοναδικό έργο που έγινε στο χωριό μας στην τετραετία που πέρασε είναι μία πεζοδρόμηση μερικών δεκάδων μέτρων στα νεκροταφεία με την παγκόσμια μάλιστα αρχιτεκτονική πρωτοτυπία να ξεκινά από το τέλος!!!
 
Και κατά δεύτερο η πολυδιαφημισμένη γεώτρηση στα "Καϊνακια" ( έργο που ξεκίνησε από τον ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ , με την μεγάλη προσφορά του Προέδρου Ιωάννης Μπουτζούρογλου και ωρίμασε ως μελέτη διεύρυνσης της ποσότητας του νερού από τον Δήμαρχο Κωνσταντίνο Μελίτο με εξασφαλισμένη μάλιστα χρηματοδότηση).
 
Ένα έργο το οποίο πρόκειται να αλλάξει την κατάσταση άρδευσης και ύδρευσης του τόπου μας.
 
Οι γεωργοί το γνωρίζουν: 100 κυβικά μέτρα νερού την ώρα είναι θείο δώρο για την Βιτάστα και τα γύρω χωριά.
 
Και αυτό το έργο η Δημοτική αρχή το απαξιώνει , το εγκαταλείπει ως μη εκμεταλλεύσιμο. Δεν έχει την θέληση να το συνεχίσει. Πιστεύω ούτε και την ικανότητα.
 
Γεωργός δεν είμαι, ελεύθερος επαγγελματίας δεν είμαι. Μπορώ όμως να κατανοήσω την αγωνία των αγροτών, των ελευθέρων επαγγελματιών και να φροντίσω για τα δίκαιά τους.
 Aν και κάνοντας την αυτοκριτική μου πιστεύω ότι ο αγροτικός κατά πλειονότητα Δήμος μας απαιτεί στις θέσεις των Αιρετών Συμβούλων, Ελεύθερους Επαγγελματίες, Ιδιωτικούς Υπαλλήλους, Αγρότες, Ανέργους, ανθρώπους της αγωνίας και του μόχθου και όχι δυσανάλογα βολεμένους Δημοσίους Υπαλλήλους.
Γιάννης Ναλμπάντης
📌 Σύζυγος της Σωτηρία Καλακίδα , πατέρας δύο παιδιών.
📌 Εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής.
📌Διευθυντής Λυκείου Πρώτης, Λυκείου Ροδολίβους, Γυμνασίου Παλαιοκώμης
📌 Μεταπτυχιακή Ειδίκευση στην Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων.
📌Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αμφίπολης.
📌 Πρόεδρος Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Δήμου Αμφίπολης.
📌Ταμίας Φεστιβάλ Αμφίπολης.
Υποψήφιος με την Παράταξη ΑμφιΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ του Κωνσταντίνου Μελίτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.