Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023

Κοίτα να μαθαίνεις : Τιμητρια των πάντων η Αριάδνη Παπαφωτιου

 


 

 

 Πυρά κατά πάντων από την δημοτική σύμβουλο Αριάδνη Παπαφωτιου. Κατά της τοπικής αυτοδιοίκησης , των υποψηφίων δημάρχων, των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων του νομού και φυσικά των ΜΜΕ . Θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε με τα όσα γράφει η κ Παπαφωτιου. Αν..... δεν μας προέκυπτε τόσο λάβρα κατά πάντων από το 2019 και μετα ,γιατι ξεχνά οτι και στον χώρο των ΜΜΕ ( ιδιωτικα και κρατικά  ) εργάστηκε , τότε μάλλον ήταν όλα αγγελικά πλασμένα., Και μέρος του ντόπιου πολιτικού συστήματος είναι. Γιατι και υποψήφια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ υπήρξε και ένα πέρασμα από τον Σύριζα το έκανε και στις τελευταιες εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ  ενεπλάκη ενεργά. Οπότε ..εκτός και αν για όλα τα κακα σε αυτόν τον τόπο φταίνε μόνο οι της γαλάζιας πολυκατοικίας . 

Η ανάρτηση της κ Παπαφωτιου

Στις Σέρρες της τέλειας Αυτοδιοίκησης, των φιλόδοξων υποψηφίων, των αντικειμενικών Media, των υπεύθυνων, των αρμόδιων, των ευαίσθητων, των ισόβιων κοινοβουλευτικών, της απάθειας, του "εγώ τί θα κερδίσω?", της πονηριάς, της αγνωμοσύνης, της πολιτικής συναλλαγής και των καφενειακών αναλύσεων, όλα τα πράγματα είναι "κανονικά".
Ούτε χρειάζεται να λέμε, ούτε επιβάλεται να απαντούν.
Αυτοί οι ΛΙΓΟΙ, νομίζουν πως μπορούν να επιβάλλουν την σιωπή και το δικό τους. Θα το δούμε.
 

 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα και κείμενο που λέει "ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΟΙΝΩΝΙΑ LIVE POH ΕΙΔΗΣΕΩΝ OTAlmagazine ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Καβάλα: Ασφαλτόστρωση ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ επαρχιακού οδικού δικτύου Αριάδνη Παπαφωτίου: o δήμαρχος Σερρών "εξαφανίζει" καυστήρο που σκότωσε τον μικρό Βασίλη Έκκλησηγια Νάξου Μικρών Κυκλάδων θανάτους πάνω 1,000 κύμα στην Ευρώπη Περιφερειακές Εκλογές 2023: πρώτους υποψηφίους XιO σκαφών Λέρός πριαόμαώρα Πρόταση περιπατητικώ Γράμμο Πρέσπα TI ακριβως εξυπηρετεί η απομάκρυνση του Καυστήρα ΠΕΡΡΩΝ Απήνταιο: Anuntικόc σήυκοnλος ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ 12/07/2023 08:35 ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ενώ δικαστική ΕΙΔΗΣΕΙΣ NEWS ROOM ποινική διαδικασία είναι σε εξέλιξη παράταξης "Δύναμης Σερραίων ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ Σερρών επικεφαλής Παπαφωτίου,η προχθεσινό Δημοτικό ζήτησε εξαφανιστούναπό 2022 καυστήρας δυστυχήματος την εξέλιξη."

3 σχόλια:

  1. Ευτυχως γραμματα γνωριζουμε. Καθολου κατα παντων δεν βαλει η Αριαδνη. Για κατι σαν κι εσας μιλαει και καλα κανει. Αριστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχει πολύ δίκαιο η Παπαφωτίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μακαρι να ειχαμε στον Συριζα τετοια ατομα, αλλα ουτε απ έξω περασε. Οι αυθεντικες ΠΑΣΟΚες παντα μας εγραφαν. Η κ. Παπαφωτιου ειναι μεγαλο μεγεθος για τις Σερρες. Δεν ειναι για εδω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.