Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023

Δήμος Σερρών : Τελικα ο ..ανόητος ... είναι πολυ ..δυνατος

 


 

Ο χώρος των οργάνων δημιουργήθηκε πριν λίγους μόλις μήνες δίπλα στο Δημοτικό Στάδιο «Γεώργιος Τοπτσής» των Σερρών, στην αρχή της κοιλάδας της Αγίας Βαρβάρας, με χορηγία της εταιρείας Φυσικό Αέριο. Στόχος να προσφέρει έναν χώρο άθλησης με όργανα σε όλους τους Σερραίους πολίτες. Μάλιστα ο χώρος είναι μόνιμα ανοιχτός,  αλλά και οριοθετημένος με ξύλινη πέργκολα (φράκτης).

 

Αυτός ο φράκτης έγινε αντικείμενο… βανδαλισμού κάποιου που είτε θέλησε να δείξει την δύναμή του είτε την νοητική του διάνοια… Κατά άλλους μπορεί να ήθελε να δημιουργήσει μια νέα είσοδο στον χώρο, αφου δεν μπόρεσε να ανοίξει την μόνιμα ανοιχτή πόρτα είσόδου, από την άλλη πλευρά.

Το αποτέλεσμα το βλέπετε…  

Αντε τωρα, δουλειά δεν είχαν, να τρέχουν οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Σερρών να αποκαταστήσουν τη ζημιά, Μην τυχόν ανοίξει η όρεξη και σε… άλλους!

 https://www.anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.