Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

Σύριζα Σερρών : Ο Κώστας Καρπουχτσης και ο μπατζανάκης συνάδελφος

 


 

Η Βουλή που ορκίστηκε  έχει πολλά μέλη με μεταξύ τους συγγένεια. Αδέλφια, ετεροθαλή αδέλφια, ξαδέλφια, μπατζανάκια και ζευγάρι, θα φιλοξενηθούν στα έδρανα του Ελληνικού Κοινοβουλίου, είτε στο ίδιο, είτε σε διαφορετικά κόμματα.

 

 Μπατζανάκια στη Βουλή είναι οι εκλεγμένοι με τον ΣΥΡΙΖΑ, Χάρης Μαμουλάκης, βουλευτής Ηρακλείου και ο Κώστας Καρπουχτσής, βουλευτής Σερρών, καθώς έχουν παντρευτεί τις αδελφές Κάλλια και Ναυσικά Γαρεφαλάκη.

 

Δύο αδέλφια στο ίδιο κόμμα – τη Νέα Δημοκρατία – και εδώ και χρόνια στη Βουλή, είναι ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η αδελφή του, βουλευτής Χανίων, Ντόρα Μπακογιάννη.

Δύο αδέλφια σε διαφορετικά κόμματα (!) είναι ο Πρόεδρος Κυριάκος Βελόπουλος και ο Δημήτρης Βενιέρης Βελόπουλος –ετεροθαλής αδελφός του προέδρου της «Ελληνικής Λύσης» – βουλευτής με τη ΝΔ στην Α΄ Θεσσαλονίκης.

Δύο πρώτα εξαδέλφια στη βουλή με διαφορετικά κόμματα και εκλεγμένοι και οι δύο στην Εύβοια είναι ο Σίμος Κεδίκογλου βουλευτής με τη ΝΔ και ο Συμεών Κεδίκογλου βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ζευγάρι στη ζωή (ανύπαντρο), εδώ και τέσσερα χρόνια, «ζευγάρι» όμως και στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Βουλευτής Πειραιά Γιάννης Ραγγούσης και η Βουλευτής πλέον Τρικάλων, Μαρίνα Κοντοτόλη.

 https://politicalbank.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.