Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023

Κοίτα να μαθαινεις : Στα χέρια της αντιπολίτευσης η ¨¨καυτή πατάτα ¨¨ των τραπεζοκαθισμάτων

 



Αιφνιδίως και μάλιστα λίγο προ των εκλογών η δημοτική αρχή έβαλε στο τραπέζι το θέμα των τραπεζοκαθίσματων στον πεζόδρομο της Κων/νου Καραμανλη .Κάνοντας μάλιστα γνωστή και την θέση της ότι είναι υπέρ της επαναφοράς τους με όρους και προϋποθέσεις 

Πλέον η καυτή πατάτα περνάει στα χέρια των παρατάξεων της αντιπολίτευσης και στους υποψήφιους δημάρχους .Η δημοτική αρχή παίρνει το μέρος του πολιτικού κόστους από την επιλογή της Να δω στην απέναντι πλευρά που μέχρι τώρα η κατάσταση τους βόλευε.Αφου ήταν και με τον αστυφύλακα και με τον χωροφύλακα τι θέση θα παρουν .Στην πολιτική πετυχαίνεις όταν και την αδυναμία σου την κάνεις όπλο με το οποίο καταφέρνεις να πλήξεις τους αντιπάλους .Κάτι που είπε κομψά και αντιδήμαρχος Μισιρλης ο οποίος μιλώντας για το θέμα και απευθυνόμενος στους υποψήφιους δημάρχους Βαρβάρα Μητλιαγκα και Βασίλη Τερζή τους κάλεσε να τοποθετηθούν Η σιωπή τους έδειξε αμηχανία αλλά και  ότι είτε η δημοτική αρχή θα περάσει αλώβητη τον κάβο  η θα μοιραστεί την ζημιά 


4 σχόλια:

  1. Να δούμε τους λαικιστές τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποσο φοβαστε την Αριαδνη; Εντάξει καταλαβαμε οτι ειναι ο εφιαλτης σας.
    Μεχρι και την χθεσινή ΚΚΕδισα βαλατε φωτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η κοινωνία θέλει η Μεραρχίας να μείνει ελεύθερη από τραπεζοκαθίσματα, ελεύθερη στην πρόσβαση των πολιτών. Κέρδος θα έχουν, οι υποψήφιοι δήμαρχοι που θα τοποθετηθούν καθαρά κατά της πρότασης της δημοτικής αρχής που ξοφλαει γραμμάτια κάποιων καταστηματαρχων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξεσκεπαστε τον πολιτικαντη Χρυσαφη που θα καταστρέψει τον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης, γεμίζοντας τον τραπεζοκαθισματα, γιατί θέλει να ξοφλήσει γραμμάτια κάποιων καταστηματαρχων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.