Σάββατο 8 Ιουλίου 2023

Το ερώτημα της ημέρας : Τι θα ψηφίσετε ????

 


 

Αιφνιδίως η δημοτική αρχή του δήμου Σερρών  αποφάσισε να ανοίξει το θέμα των τραπεζοκαθισμάτων στην οδό Κων/νου Καραμανλη. Αν και μέχρι πριν απο λίγο καιρο είχε γίνει γνωστο οτι αυτό το θέμα θα λυνόταν από την δημοτική αρχή που θα προκύψει από την κάλπη του Οκτωβρίου .Μετά τα όσα είπε ο αντιδήμαρχος κ Μισιρλης οτι η πρόθεση της δημοτικής αρχής είναι να επανέλθουν τα τραπεζοκαθίσματα ( με όρους με προϋποθέσεις ) .Το ερώτημα είναι τι στάση θα κρατήσουν οι  της δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων και ο κ Τερζης. Οι οποίοι ήταν και στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο .Όταν οχι απλα αποφασίστηκε η έξωση των τραπεζοκαθισμάτων από ένα μέρος της Κων/νου Καραμανλη ( μιλάμε οτι την πλήρωσαν 4 καταστήματα ) .Αλλα η δημοτική αρχη Αγγελίδη προκειμένου να επιβάλλει την θέση της έφτασε το θέμα στο ΣτΕ . 

Ο κ Χράπας έχει προσχωρήσει στην Συμμαχία  και ο κ Γκότσης βρίσκεται στο κατώφλι της .Οπότε τι θα κάνουν ??? Θα πουν οχι στηρίζοντας την ψήφο που είχαν δώσει πριν από 5 χρόνια ή θα συνταχθούν με την άποψη της δημοτικής αρχης ?? 

 Ο κ Τερζης ο οποίος ναι μεν έχει αποκαταστήσει πλήρως τις πολιτικές του σχέσεις με τον Πέτρο Αγγελίδη ,αλλά πλέον είναι υποψήφιος δήμαρχος  .Και δεν αρκει ένα ναι ή ένα οχι αλλα θα πρέπει να καταθέσει ολοκληρωμένη θέση επί του θέματος.

Βέβαια να πούμε οτι Σύμμαχος τους είναι ο χρόνος .Αφού το διάστημα μέχρι τις εκλογές είναι μικρο οι διαδικασίες χρονοβόρες. Οπότε μάλλον πάει για τέλος του χρόνου

1 σχόλιο:

  1. Ο Χρυσάφης θα καταστρέψει τον πιο ωραίο πεζόδρομο της πόλης για να ξωφλησει γραμμάτια σε δύο - τρεις καταστηματαρχες που έχουν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Τον Χρυσάφη τον ενδιαφέρει να είναι ευχάριστος και όχι ωφέλιμος. Όσο για τους δημοτικούς συμβούλους της προηγουμενης Δημοτικής αρχής που εντάχθηκαν στον συνδυασμό του Χρυσάφη, το ΕΙΠΑ-ΞΕΙΠΑ το έχουν ψωμοτύρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.