Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023

Κοίτα να μαθαίνεις : Τα τραπεζοκαθίσματα επιστρέφουν στην Κων/νου Καραμανλή

 


 

 Πριν από τις εκλογές του Οκτωβρίου η δημοτικη αρχη αποφασίζει να ανοίξει το θέμα με τα τραπεζοκαθισματα στην οδο Κων/νου Καραμανλή. Όπως έκανε γνωστο σήμερα ο αντιδήμαρχος κ Μισιρλης μιλώντας στην Βαια Βαιδου για το ΔΙΚΤΥΟ . Ο δήμος ξεκινά την διαδικασία για την έγκριση νέας κανονιστικής που αφορά την οδο Κων/νου Καραμανλη και Περιστερη Κωστοπουλου . Για τους υπόλοιπους πεζοδρόμους το θέμα σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο θα αντιμετωπιστεί την επόμενη πενταετία. Σύμφωνα με τον κ Μισιρλη θα επιτραπεί η τοποθέτηση τραπεζοκαθισματων  επι της Κων/νου Καραμανλη. Οι όροι και οι προϋποθέσεις θα γίνουν γνωστοί την επόμενη εβδομάδα. Όταν η κανονιστική θα κατατεθεί στο τοπικό συμβούλιο της κοινότητας Σερρών. Θα ακολουθήσουν οι επιτροπές διαβούλευσης και ποιότητας ζωής και θα έρθει προς οριστική έγκριση στο δημοτικό συμβούλιο

1 σχόλιο:

  1. Κρίμα θα χαλάσουν τον ωραίο πεζόδρομο της Μεραρχίας και θα τον μετατρέψουν σε καφετεριοδρομο. Και αυτό γιατί ο Χρυσάφης δεν αντέχει στις πιέσεις δύο καταστηματαρχών που έχουν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Είναι τόσο λίγος ο άνθρωπος. Δυστυχώς δεν θα αφήσει τίποτε όρθιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.