Κυριακή 2 Ιουλίου 2023

Σύριζα Σερρών : Παρών και την επόμενη μέρα - Δηλώνει ο Κώστας Καρπουχτσής

 

 

 

 

Με αφορμή την απώλεια της έδρας του ΣΥΡΙΖΑ στις Σέρρες, τέσσερις ημέρες μετά την εκλογική διαδικασία, εξαιτίας της διαφοροποίησης των επίσημων αποτελεσμάτων των Πρωτοδικείων, από αυτά της SINGULAR, υποψήφιος Βουλευτής Σερρών Κώστας Καρπουχτσής σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

Κώστας Καρπουχτσής :

Η έδρα μπορεί να χάθηκε για τις Σέρρες, στους δαιδαλώδεις υπολογισμούς του εκλογικού συστήματος της ενισχυμένης αναλογικής, τα ευχαριστήρια προς τους χιλιάδες ψηφοφόρους που μας τίμησαν και με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους παραμένουν.

Είμαι και θα είμαι παρών, όπως έκανα και τα προηγούμενα χρόνια, στην ανάδειξη των προβλημάτων του τόπου μας και την κατάθεση προτάσεων που θα δίνουν προοπτική ανάπτυξης στις Σέρρες.

Δηλώνω αρωγό
ς στον Αλέξη Τσίπρα και στον αγώνα του για την αναγέννηση της προοδευτικής παράταξης.

Η επόμενη ημέρα του Κώστα Καρπουχτσή στις Σέρρες

Σύμφωνα με τον χαρακτήρα του κ.Καρπουχτσή και από την μέχρι τώρα δράση του στα κοινά, το συμπέρασμα είναι πως δεν πρόκειται να “πάει σπίτι του”.

Κάνοντας αναδρομή στην πολιτική του διαδρομή βλέπουμε πως: είχε εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Σερρών, πριν 9 χρόνια, με την παράταξη του Πέτρου Αγγελίδη, στην συνέχεια παρ’ολο που πήρε το χρίσμα το 2019, ως υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, 20 μόλις ημέρες πριν τις εκλογές συγκέντρωσε περισσότερους από 5.610 σταυρούς τερματίζοντας 3ος. 

 

Ομως συνέχισε και επί 4 χρόνια ήταν ουσιαστικά η φωνή της αντιπολίτευσης και του ΣΥΡΙΖΑ, στις Σέρρες με πλήθος παρεμβάσεων και τοποθετήσεων, (με άρθρα και τηλεοπτικές εμφανίσεις) που του έδωσαν, δικαιωματικά, ξανά μια θέση υποψηφιότητας στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ το 2023.

Παρά την δραματική πτώση του ΣΥΡΙΖΑ σε πανελλαδικό και τοπικό επίπεδο διατήρησε τους ψηφοφόρους του, οι οποίοι εκτιμώντας την παρουσία του, τον εξέλεξαν πρώτο σε ψήφους στον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 21ης Μαϊου.

Τα ποιοτικά πολιτικά χαρακτηριστικά

Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά δείχνουν, ότι ήταν ο μόνος υποψήφιος του προοδευτικού χώρου που κράτησε την εκλογική του δύναμη (5.543 έναντι 5.610 το 2019), όταν ο συνυποψήφιος του Λ.Αβραμάκης λάμβανε 5.442, από 6.107 το 2019.

Ακόμη και στο ΠΑΣΟΚ (παρ’όλο που αύξησε τις ψήφους του το 2023 12.152, έναντι 9.725 το 2019) ο πρώτος σε ψήφους Μιχ.Τζελέπης έλαβε 4.869 έναντι 5.263 το 2019!!

Στήριξη σε Τσίπρα

Το βέβαιο είναι πως ο ηλικίας μόλις 42 ετών Σερραίος πολιτικός, που με την γραπτή του δήλωσή τάσσεται σαφώς δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα, θα τον ακολουθήσει στα επόμενα βηματά του στην ανασυγκρότηση του προοδευτικού χώρου και θα αγωνιστεί γι’αυτόν από το μετερίζι!

 https://www.anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.