Σάββατο 15 Ιουλίου 2023

Δήμος Σερρών : Συνεχίζουν τις ανακοινώσεις υποψηφίων οι Σύμμαχοι

 


 

Τις υποψηφιότητες του Απόστολου Βαφειάδη και της Μαρίας Σερετη ανακοίνωσε η παράταξη της Συμμαχίας Σερραίων.

Το καλωσόρισμα του επικεφαλης Αλέξανδρου Χρυσάφη

Είναι μεγάλη η χαρά μου, που υποδέχομαι σήμερα στη «Συμμαχία Σερραίων» τον Απόστολος Βαφειάδης , ένα νέο άνθρωπο, έναν μαχητή της ζωής, ο οποίος θα είναι υποψήφιος σύμβουλος μαζί μας στη Δημοτική Κοινότητα των Σερρών!
Ειλικρινά χαίρομαι, που νέοι άνθρωποι, σαν τον φίλο Απόστολο, συστρατεύονται μαζί μας και με το παράδειγμα της ζωής τους μας δίνουν ώθηση, δύναμη και ελπίδα να συνεχίσουμε από κοινού την προσπάθειά μας για έναν καλύτερο Δήμο Σερρών.
Η ένταξη του Απόστολου Βαφειάδη στη «Συμμαχία Σερραίων», ενός σπουδαίου Πρωταθλητή του στίβου των ΑμεΑ και ενός κορυφαίου Αθλητή του μπάσκετ με αμαξίδιο του Πανσερραϊκού εντάσσεται σε έναν ευρύτερο σχεδιασμό της παράταξής μας, η οποία έχει εκπονήσει μία πολύπλευρη στρατηγική, που υλοποιούμε, ώστε να γίνουν οι Σέρρες μια πόλη φιλική προς τα ΑμεΑ μια πόλη προσβάσιμη σε όλους!!
Απόστολε καλώς ήρθες και καλή επιτυχία
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Καλωσορίζουμε στην παράταξή μας τη συνδημότισσά μας, Μαρία Σερέτη, η οποία θα είναι υποψήφια Σύμβουλος με τη «Συμμαχία Σερραίων» στις εκλογές του Οκτωβρίου!
Η «Συμμαχία Σερραίων» καθημερινά ενισχύεται και δυναμώνει με νέους και
δυναμικούς ανθρώπους , που αναπτύσσουν έντονη δράση στο κοινωνικό γίγνεσθαι και τρέφουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την πρόοδο και την ανάπτυξη του Δήμου Σερρών.
Ένας τέτοιος άνθρωπος είναι η Maria Sereti . Διδάκτωρ του Τμήματος Θεολογίας του ΑΠΘ με σημαντικές μεταπτυχιακές σπουδές στην «Οικουμενική Θεολογία», την «Αγιολογία» και την «Διοίκηση Επιχειρήσεων-ΜΒΑ» ενώ παράλληλα συνεχίζει και σήμερα τις σπουδές της στο ΔΙΠΑΕ Σερρών και στο Τμήμα «Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων».
Έχει συμμετάσχει ως εισηγήτρια σε συνέδρια και ομιλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό με θέματα που σχετίζονται με την οικολογία, την ειρήνη, την δικαιοσύνη και τη μέριμνα για το συνάνθρωπο και το κοινό καλό.
Στη «Συμμαχία Σερραίων» έχουμε πάντοτε ανοιχτή την αγκαλιά μας στους νέους ανθρώπους, προτείνοντας πραγματικές λύσεις για την επόμενη μέρα.
Στηρίζουμε και επιβραβεύσουμε τη δράση καταξιωμένων συμπολιτών μας με τους οποίους θα συνεχίσουμε στο αύριο του Δήμου Σερρών!
Μαρία καλώς ήρθες και καλή επιτυχία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.