Τρίτη 18 Ιουλίου 2023

ΚΕΔΗΣ : ¨¨¨Κάθε θαύμα τρεις ημέρες, η αντιπολίτευση τέσσερις¨¨¨

 


 

 Ακόμη ένα γεγονος που καταδεικνύει την αδυναμία της αντιπολίτευσης στον δήμο Σερρών να πείσει τους Σερραίους δημότες να την εμπιστευτούν είναι και το θέμα με το πόρισμα του διαχειριστικού ελέγχου στην ΚΕΔΗΣ . Από τις αρχές του έτους Βασίλης Τερζης , Αριάδνη Παπαφωτίου και εσχάτως και Βαρβάρα Μητλιάγκα ....ξεχάσαμε και την κ Χαραλαμπίδου ζητούσαν σε κάθε ευκαιρία να τους δοθεί. Το πόρισμα  ήταν η αιτία να υπάρξει εμφύλιος στην Συμμαχία που οδήγησε στην διαγραφή της κ Παλάζη .Ο πρόεδρος του δημοτικου συμβουλίου κ Κατιρτζόγλου έκανε γνωστο εδώ και 15 μέρες οτι το πόρισμα έχει δοθεί σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους .Το επιβεβαίωσε η κ Μητλιάγκα μιλώντας στην Ελενη Μωραιτη προ δέκα ημερών , ισχυριζόμενη όμως οτι δεν το διάβασε γιατι είναι πολυσέλιδο .Πλέον και και οι της αντιπολίτευσης το πήραν ,υπάρχει η απόλυτη σιωπή ,βοηθά και το καλοκαίρι και η θερινή ραστώνη  ¨¨κρύβονται ¨¨ πίσω από τον ισχυρισμό οτι υπάρχουν προσωπικά δεδομένα . Και το πιθανότερο κανείς από τους δημότες να μην μάθει τι λέει αυτό το περίφημο πόρισμα .  

Και μάλιστα οταν στην πόλη κυκλοφορούν φήμες οτι το πόρισμα έχει διαπιστώσει οτι η ΚΕΔΗΣ ζημιώθηκε κάποιες δεκάδες χιλιάδες ευρώ . Τα οποία κάποιοι κακώς εισέπραξαν και θα πρέπει να επιστρέψουν  .

Ισχύουν κ Τερζη , κ Μητλιάγκα , κ Παπαφωτιου και κ Χαραλαμπίδου ?? ή είναι απλώς φήμες ???  

 Η περιμένετε και για αυτό το θέμα τον ρόλο σας να τον ¨¨παίξουν ¨¨ τα ΜΜΕ ???

Μονο που εσείς ζητήσατε και θα ξαναζητήσετε την ψήφο των Σερραίων δημοτών 

1 σχόλιο:

  1. Γιατί το ίδιο ερώτημα δεν το απευθύνετε και στον επικεφαλής της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων Γκότση Ηλία; Εκτός και αν θεωρείτε, ότι δεν έχει νόημα να απευθύνετε το ερώτημα αυτό στον Γκότση, επειδή έχει προσχωρήσει εδώ και 10 μήνες στον συνδυασμό του Χρυσάφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.