Τρίτη 25 Ιουλίου 2023

Δήμος Βισαλτίας : Πρόσληψη ειδικού συνεργάτη δημάρχου

 


 

Ο Δήμος Βισαλτίας θα προχωρήσει στην πλήρωση μίας(1) θέσης Ειδικού Συνεργάτη Δημάρχου, ειδικότητας ΠΕ Οικονομολόγων, η οποία θα καλυφθεί με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, η διάρκεια της οποίας δεν μπορεί να υπερβεί τη θητεία της τρέχουσας δημοτικής περιόδου.

Ο ειδικός συνεργάτης θα απασχολείται ως σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα οικονομικής φύσεως, θα συνεπικουρεί το έργο του Δημάρχου, θα παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώμες σε θέματα οικονομικού περιεχομένου και λειτουργίας του Δήμου μας.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

3 σχόλια:

  1. Ζήλεψε τον δήμαρχο Σερρών και αυτός , ότι κάνει ο Χρυσάφης κάνει και ο δήμαρχος Βισαλτίας. Φωτογραφική και ρουσφετολογική πρόσληψη. Πόσοι είναι κατά σειρά? Δεν νομίζει να δημοσιευθεί βέβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oλα τα δελτία τύπου που σας στέλνει ο δήμος Βισαλτίας τα ανεβάζετε αμέσως. Τα σχόλια που κάνουμε φυσικά και δεν τα ανεβάζετε. Πόσο αντικειμενικοί είστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πεντε ειδικους συμβουλους εχει και αλλον θελει. Ανεβαστε κανενα σχολιο που ειναι κατα του δημαρχου μην τα κρυβετε σας πηραμε χαμπαρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.