Τρίτη 25 Ιουλίου 2023

Δήμος Ηράκλειας : Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο

 


 

 

Συνεδριάζει την Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023 και ώρα 13: 00 το δημοτικό συμβούλιο Ηράκλειας  για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα
παρακάτω θέματα:


1. Έγκριση πρόσληψης προσωπικού για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών για χρονική διάρκεια δύο (2) μηνών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 206 παρ. 1 του ν. 3584/2007, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.


2. Τροποποίηση της υπ΄αρ. 93/2023 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου ως προς την ημερομηνία παραχώρησης της χρήσης του δημοτικού γηπέδου Ηράκλειας στον αθλητικό σύλλογο «ΑΡΗΣ ΠΟΝΤΙΣΜΕΝΟΥ» για την πραγματοποίηση συναυλίας.


3. Παραχώρηση της χρήσης του δημοτικού γηπέδου Χειμάρρου στον ποδοσφαιρικό σύλλογο «ΗΡΑΚΛΗΣ» Χειμάρρου για την πραγματοποίηση εκδήλωσης στις 10-08-2023.


4. Παραχώρηση της χρήσης του αύλειου χώρου και μιας αίθουσας του δημοτικού σχολείου Λιθοτόπου στον πολιτιστικό σύλλογο Λιθοτόπου στις 18 Αυγούστου 2023 για την πραγματοποίηση του καλοκαιρινού χορού του συλλόγου.


5. Παραχώρηση της χρήσης του κλειστού γυμναστηρίου Ηράκλειας στον Αθλητικό Όμιλο Ηράκλειας για τη δήλωση συμμετοχής του για το έτος 2023-2024 στα πρωταθλήματα της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ καθώς και για τις προπονήσεις των τμημάτων ακαδημιών, αγοριών και κοριτσιών, παιδικού, εφηβικού και ανδρικού τμήματος καθ΄όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.