Κυριακή 2 Ιουλίου 2023

Δήμος Νέας Ζίχνης : Με λαμπρότητα ο εορτασμός απελευθέρωσης της Νέας Ζίχνης

 




 
Με ιδιαίτερη λαμπρότητα γιορτάστηκε η επέτειος των 110 χρόνων από την απελευθέρωση της Νέας Ζίχνης, με δοξολογία, χοροστατούντος του Πανοσιολογιωτάτου Πατέρα Βασιλείου, κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των πεσόντων και παρέλαση, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών κ. Παναγιώτης Σπυρόπουλος , του Περιφερειακού συμβούλου κ. Balaxis Dimitrios, των Διοικητών της Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού κλιμακίου Νέας Ζίχνης, Δημοτικών και Τοπικών συμβούλων και πλήθους κόσμου.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στη Φιλαρμονική του Δήμου Νέας Ζίχνης, στους μαθητές και τις μαθήτριες, τους πολιτιστικούς συλλόγους, καθώς και στο Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών
Ν. Σερρών, που συμμετείχαν στην παρέλαση και λάμπρυναν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις μνήμης!!
Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλω στον κ. Αντώνης Μπιζεργιανίδης , Γραμματέα του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Σερρών, για την εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας!
 
110 χρόνια πέρασαν από την 30η Ιουνίου 1913, όπου ο ένδοξος ελληνικός στρατός απελευθέρωσε τη Νέα Ζίχνη και τα χωριά της ευρύτερης περιοχής, από τα βουλγαρικά κατοχικά στρατεύματα.
Τιμή και δόξα στους ήρωες πολεμιστές!!
Χρόνια πολλά σε όλους τους δημότες του Δήμου Νέας Ζίχνης!!
 
Παντελης Μπόζης 
Δήμαρχος Νέας Ζίχνης
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.