Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023

Σέρρες : Έφυγε από τη ζωή ο εκπαιδευτικος Ηλίας Ράντος

 


 

Έφυγε από τη ζωή ο εκπαιδευτικός  Ηλίας Ράντος. Την δυσάρεστη είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο αδελφός του Μανώλης Ράντος


“Είμαι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω το θάνατο του αδερφού μου σήμερα 26 Ιουλίου. Τις τελευταίες μέρες νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ”.
Ήταν ένας άξιος άνθρωπος, ένας εξαίρετος δάσκαλος και πολυαγαπημένος αδερφός μου. Ήταν από τους πρώτους δασκάλους που δίδαξε παιδιά με ειδικές ανάγκες. Έγραψε τρεις τόμους βιβλίων για παιδιά με ειδικές ανάγκες τα οποία στη συνέχεια ψηφιοποιήθηκαν σε τρία cds. Η δράση του αυτή έτυχε της πανελλήνιας αναγνώρισης στο χώρο της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Για όλα τα παραπάνω βραβεύτηκε από την “ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ”.
Πολυαγαπημένε μου αδερφέ ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει, αιωνία σου η μνήμη, συλλυπητήρια στο οικογενειακό δέντρο που δημιούργησες με μεγάλη αγάπη και πολλή φροντίδα.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο 27 Ιουλίου και ώρα 10:00 στο Α νεκροταφείο Σερρών (κοιμητηριακός ναός αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης).

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.