Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023

Δήμος Σερρών : Συνεδριάζει η επιτροπή ποιότητας ζωής

 


 

 

 11η τακτική μεικτή (δια ζώσης  και με τηλεδιάσκεψη ),συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής την ΤΡΙΤΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023 και ώρα 12:00 στο Δημαρχιακό Κατάστημα στην πρώην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου για συζήτηση και λήψη αποφάσεων,  στα παρακάτω  θέματα της ημερήσιας διάταξης:

 

1ο ΘΕΜΑ: «Διαβίβαση αιτήματος της κ. ΒΑΙΤΣΗ ΠΑΥΛΟΥ-ΧΡΥΣΟΥΛΑ του Ευαγγέλου ιδιοκτήτρια καταστήματος επί της οδού Ερμού 1  & Κ. Καραμανλή».

 

2ο ΘΕΜΑ: «Χωροθέτηση ζώνης για την έκδοση αδείας τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων  στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος κ. ΚΑΤΣΙΟΛΑ ΕΛΕΝΗ του Ευαγγέλου επί της οδού Δυτ. Θράκης».

 

3οΘΕΜΑ: «Θεσμοθέτηση θέσης στάθμευσης δικύκλων στην οδό Κωνσταντινουπόλεως 6».

 

4ο ΘΕΜΑ: « Έγκριση εισόδου – εξόδου οχημάτων στα υπ' αριθμ. 219,220,221,222,223 αγροτεμάχια του αγροκτήματος Επταμύλων, σε υφιστάμενη δημοτική οδό για την ανέγερση κτιρίων αποθηκών της εταιρείας «Αφοί Καραγιάννη Α.Ε.».

 

5ο ΘΕΜΑ: « Έγκριση εισόδου – εξόδου οχημάτων στο υπ' αριθμ. 6494 αγροτεμάχιο του αγροκτήματος Λευκώνα, σε υφιστάμενη δημοτική οδό για την λειτουργία αγροτικής αποθήκης».  

 

 

                                       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡOΠΗΣ

     ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ   ΖΩΗΣ

 

 

                                                                                                                                                          

         ΚΩΝ/ΝΟΣ ΔΙΝΑΚΗΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.