Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023

Δήμος Σερρών : Μήπως θα πρέπει να παραιτηθουν ?????

 


 

 

Με αφορμή την πρόσφατη συνεδρίαση του ΔΣ της ΚΕΔΗΣ , ο σμπίρος διαβάζοντας το αναρτημένο στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ πρακτικό παρατήρησε οτι στο ΔΣ συμμετέχει και ο κ Δούκας ως εκπρόσωπος της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ Σερραίων ( στην συγκεκριμένη συνεδρίαση ήταν απών ) , επίσης ο κ Δουκας συμμετέχει και στο ΔΣ του ΟΠΑΚΠΑ  .Ο οποίος ήδη έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητα του με την παράταξη της κ Μητλιαγκα. Η οποία κ Μητλιάγκα αν και έχει ιδρύσει νέα παράταξη συνεχίζει να εκπροσωπεί την παράταξη Φωτιάδη στην οικονομικη επιτροπή .

Είναι άραγε ηθικό ( νομιμο είναι 1000% ) οι δύο να συμμετέχουν σε επιτροπές εκπροσωπώντας παρατάξεις από τις οποίες έχουν ανακοινώσει επισήμως οτι αποχώρησαν ?? 

Το θυμίζω στους ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους κκ Τερζη και Χαραλαμπίδου , οι οποίοι στα 4 χρόνια έχουν δείξει μια ιδιαίτερη ευαισθησία ( και ορθώς ) σε τέτοια ζητήματα 

Εκτος και αν το θέμα δεν είναι τι κάνουν , αλλά ποιοι το κάνουν 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.