Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

Δήμος Βισαλτίας : Κόντρα για την χρήση των υπηρεσιακων οχημάτων

 

 

 

Κόντρα στον δήμο Βισαλτιας για μια ακομη φορά για τον τρόπο χρήσης των υπηρεσιακων οχημάτων του δήμου από τους αιρετούς. Ο Πρώην πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ Μιχάλης Τσερβίστας απευθύνει σειρά ερωτημάτων προς τον δήμαρχο Αθανάσιο Μασλαρινο

 

Αγαπητέ Δήμαρχε Βισαλτιας , είναι γνωστό σε όλους τους δημότες πως το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του Δήμου το έχετε κάνει ΙΧ εσείς και οι συνεργάτες σας,, άλλωστε οι περισσότεροι στη Σέρρες κατοικείται! Περιμένουμε όμως με αγωνία αφού δεν είστε εσείς αυτός που το πάρκαρε παράνομα να βρείτε τον συγκεκριμένο συνεργάτη σας και να μάς δώσετε απαντήσεις γιατί το συγκεκριμένο όχημα βρισκόταν στη Σέρρες βραδυνές ώρες εκτός ωραρίου φυσικά με πιο δελτίο κίνησης για πιο σκοπό και ποιος ο οδηγός του. Αφού τα κάνετε όλα αυτά περιμένουμε να δούμε και τις ποινές που θα επιβληθούν στον συγκεκριμένο απαράδεκτο συνεργάτη σας.


 

1 σχόλιο:

  1. Κατάχρηση γίνεται , ντροπή και θρασύτατο απο όλους τους υπηρεσιακούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.