Κυριακή 4 Ιουνίου 2023

Κοίτα να μαθαίνεις : Απέτυχε η προσπάθεια δημιουργίας υγροβιότοπου

 


 

 Αδίκως γκρινιαξαμε οτι η τεχνητή λίμνη στην κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων εγκαταλείφθηκε στην τύχη της με αποτέλεσμα τα νερά να πρασινίσουν και να γεμίσει βατράχια. Οπως μας πληροφόρησε ο αντιδήμαρχος κ Νυχτοπάτης που  μίλησε στο ΔΙΚΤΥΟ. Υπήρχε μια προσπάθεια να δημιουργηθεί ένας μικρός υγροβιότοπος στην κοιλάδα. Καθώς αφέθηκαν πάπιες και υπήρχε σχέδιο να ριχτουν και ψάρια στην λίμnη. Ομως το σχέδιο δεν ευοδώθηκε και τις επόμενες ημέρες ο δήμος θα καθαρίσει την λίμνη

3 σχόλια:

  1. Είμαι ένας πολίτης που περπατάω κάθε μέρα στην κοιλάδα. Είναι ανεπίτρεπτο που εδώ και τέσσερα χρόνια η δημοτική αρχή Χρυσάφη δεν κατόρθωσε να κάνει μια πεζογεφυρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ δεν έχουμε καταφέρει να αναδείξουμε την κοιλάδα ένα στολίδι του τόπου μας. Αφήσανε πάπιες και μια λίμνη μέσα στην βρωμιά από τον χειμώνα. Όλα τα μαγαζιά κλειστά φυσικά. Εγώ αλλιώς θυμάμαι την κοιλάδα μας. Ακόμα και το ποταμάκι μας ήταν πιο όμορφο. Αλλά εδώ τι λεμε όταν στην γειτονιά μου από την ημέρα που θυμάμαι τον εαυτό μου ο δρόμος είναι με μπαλώματα. 28χρονιακαι δεν έχουμε κάνει έργα σοβαρά στην πόλη μας

      Διαγραφή
  2. Αγαπητέ πολίτη , επειδή περπατάτε κάθε μέρα δεν είχατε χρόνο να ακούσετε γιατί ΔΕΝ πρόκειται να ξαναγίνουν ξύλινες πεζογέφυρες.
    Έχω ακούσει πολλάκις να το εξηγούν ο δήμαρχος και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος.
    Ένας ενημερωμένος πολίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.