Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

Κ. Καραμανλής: "Μόνο η ισχυρή, αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας μπορεί να εγγυηθεί την σταθερότητα, την ανάπτυξη και την προκοπή"

 




Επισκέφτηκα τις κοινότητες Λιμνοχώρι, Χρυσοχώραφα, Κοίμηση, Καρπερή και Βαλτερό και συνομίλησα με τους συμπολίτες μου, που στις εκλογές της 21ης Μαΐου έστειλαν ηχηρό μήνυμα στήριξης και εμπιστοσύνης προς την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.
Το ίδιο θα κάνουν και στις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Γιατί αυτή είναι η πιο κρίσιμη μάχη και δεν εφησυχάζουμε.
Τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια η χώρα μας προχώρησε μπροστά, κάνοντας σημαντικά βήματα προόδου. Και οι πολίτες αντιλαμβάνονται ότι η πορεία αυτή δεν πρέπει να ανακοπεί.
Μόνο η ισχυρή, αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας μπορεί να εγγυηθεί την σταθερότητα, την ανάπτυξη και την προκοπή για κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα.
Μαζί συνεχίζουμε!

https://www.facebook.com/kostaskaramanlis.gr/posts/pfbid0Bmk6RQRmYSVGo5fDoPgffNsCR5UR5Z3aWrxEqDDQJVaa7BWaBsLrR1iiY2o8VZ89l

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.