Παρασκευή 5 Μαΐου 2023

Δήμος Σιντικης : Οι βάνδαλοι ...πήγαν σχολείο

 


 

 

 Το δημοτικό σχολείο της Καστανούσσας μπήκε στο στόχαστρο βανδάλων . Άγνωστοι το απόγευμα της Πέμπτης βρήκαν παράθυρο ανοιχτό ( το είχαν ξεχάσει ). Μπήκαν σε αίθουσα του σχολείου και την περιποιήθηκαν δεόντως . Μέχρι και οι ζωγραφιές των μικρών μαθητών που βρίσκονταν αναρτημένες σε πίνακες δεν γλύτωσαν . αφου τις κατέστρεψαν

1 σχόλιο:

  1. Άλλαξε ξανά γήπεδο ο τελικός του πρωταθλήματος της ντροπής της επς Σερρών . Αυτή την φορά στο παραλίμνιο μιας και δεν βρέθηκε γήπεδο στον δήμο Σερρών ( ούτε ένα κατάλληλο) για τον τελικό. Υπενθυμίζεται ότι ο δήμαρχος Εμμανουήλ Παπά διέθεσε δύο . Νεοχωρίου και Παραλιμνίου. Η ανακοίνωση της επς μιλάει για συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων . Η προηγούμενη απόφαση της επς ( τιμωρεί και τους δύο φιναλίστ μιας και να παίζεις σε πλαστικό είναι τουλάχιστον επικίνδυνο) δεν εφαρμόστηκε όχι γιατί οι σύλλογοι δεν το θέλανε ( που είναι αλήθεια) αλλά γιατί το γήπεδο της Ομόνοιας δεν έχει άδεια διεξαγωγής αγώνα με φιλάθλους οπότε αν γινόταν στραβή θα πήγαιναν φυλακή άπαντες οι φωστήρες. Στο προηγούμενο στημένο παιχνίδι όπως το ζήτησε το Σιδηρόκαστρο ήταν τυπικά αυτό γηπεδούχος. Τελευταία ευκαιρία για τα ξεφτέρια ήταν να μην κατέβουν Καλά Δενδρα και Αμμουδιά μπας και βγει το Σιδηρόκαστρο.
    Εκτεθειμένοι: ΕΠΣ ( για μια ακόμη φορά ) και Δήμος Σερρών ( που δεν έχει γήπεδο της προκοπής)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.