Σάββατο 6 Μαΐου 2023

Το ερώτημα των εκλογών : Οι Σερρες χρειάζονται τον Καραμανλή ???

 


 

 

 104 υποψήφιοι με 30 κόμματα διεκδικούν την ψήφο των Σερραιων για να τους εκπροσωπήσουν στην βουλή που θα προκύψει από τι;ς εκλογές της 21ης Μαιου . Έξι εξ αυτών θήτευσαν και στην βουλή που διαλύθηκε προσφάτως. .Πρόσωπο των εκλογών  από τους έξι ο Κώστας Καραμανλής ,  η πολιτική τύχη του οποίου απασχολεί οχι μόνο την γαλάζια πολυκατοικία  αλλά και το αντίπαλο στρατόπεδο του Σύριζα. Καθώς ο αρχηγός του επέλεξε τις Σέρρες ανάμεσα στις 3 εκλογικές περιφέρειες που έχει δικαίωμα να είναι υποψήφιος , λέγοντας οτι επέλεξε τις Σέρρες για να γκρεμίσει το κάστρο της δεξιάς και του Καραμανλισμου. Ενω έκανε και ταξίδι εξπρές στην πόλη των Σερρών. Αναλώνοντας το μεγαλύτερο μέρος της ομιλίας του στην προσπάθεια να πείσει τους Σερραίους να μην τον ψηφίσουν.

Στις 21 Μαΐου οι Σερραιοι που θα προσέλθουν στην κάλπη καλούνται να απαντήσουν σε τρια ερωτήματα πριν ρίξουν το ψηφοδέλτιο στην κάλπη. 

1ον : Σε κλίμακα από το 1 μέχρι το 10 με τι βαθμό θα αξιολογούσαν τους 6 βουλευτές .Σε ότι αφορά το έργο τους για τον νομό Σερρών  

2ον : Πρόσφερε στον νομό Σερρών ο Κώστας Καραμανλής στα 3,5 χρόνια της θητείας του στο υπουργείο υποδομών ??

Εργάστηκε για το καλό και την ανάπτυξη του νομού ??

3ον : Πρέπει να εκπροσωπήσει τον νομό Σερρών και στην νέα βουλή που θα προκύψει από τις εκλογές της 21ης Μαΐου ???

Τον χρειάζονται οι Σερρες ??? 

ΥΓ : Σε οτι αφορά την πολεμική που δέχεται από τον Σύριζα. Οι ένοικοι της γαλάζιας πολυκατοικίας ας σκεφτούν την ρήση οτι

Μόνο τα καρποφόρα δέντρα τα πετροβολούν.
Σααντί (Πέρσης ποιητής )~ΧΑΡΑ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.