Πέμπτη 4 Μαΐου 2023

Η απορία της ημέρας : Που είναι ο Λευτέρης Αβραμάκης ???

  


 

Στον απόηχο της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα .Διαβάζουμε το παρακάτω δημοσίευμα .Το οποίο μας πληροφορεί για τους στενούς δεσμούς του υποψηφίου βουλευτή κ Καρπουχτση με τον πρόεδρο . Δεν γνωρίζουμε την θέση του επι του θέματος του μέχρι πρότινος βουλευτή κ Αβραμάκη 

Διαβαστε

Ένα από τα στιγμιότυπα που ξεχώρισαν από την επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία στις Σέρρες, ήταν το θερμό τετ α τετ με τον υποψήφιο βουλευτή της ΠΕ Σερρών Κώστα Καρπουχτσή. Είναι γνωστή σε όλους άλλωστε, πλέον, η στενή σχέση των δύο ανδρών, που έχει την ρίζα της και στους δεσμούς του Κώστα Καρπουχτσή με τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Μιχάλη Καλογήρου.

Οι κινέζοι έλεγαν “μια εικόνα χίλιες λέξεις” εδώ φαίνεται να είναι κάτι πολύ παραπάνω…

Πράγμα που το έχουν αντιληφθεί ήδη οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Σερρών και επιβραβεύουν τον Κώστα Καρπουχτσή σε κάθε εκλογική μάχη στα εσωκομματικά ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ με την ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ.

 https://oakanes.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.