Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

Χρυσάφης : Να ανακαλέσει το αίτημα της η Μητρόπολη

 


 

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης επαναλαμβάνει οτι τα στρατόπεδα είναι ιδιοκτησία του δήμου Σερρών και καλεί την Μητρόπολη Σερρών κ Νιγρίτης να ανακαλέσει το αίτημα της << Η Μητρόπολη Σερρών κ Νιγρίτης δεν γνώριζε όλες τις παραμέτρους του ιδιοκτησιακού καθεστώτος του Στρατοπέδου Παπαλουκά. Τώρα που γνωρίζει βέβαια, είμαστε σίγουροι ότι ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΈΣΕΙ το αίτημά της για την ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΥΤΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ! >>

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ

«Το στρατόπεδο Παπαλουκά ανήκει ΚΑΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ, ΝΟΜΗ και ΚΑΤΟΧΗ στον Δήμο Σερρών όπως αποδεικνύεται από την εγγραφή και καταχώρηση του στο Κτηματολογικό Γραφείο Σερρών!
Το Κτηματολόγιο Σερρών αφού έλεγξε επισταμένως και εξονυχιστικά τους τίτλους ιδιοκτησίας που προσκόμισε ο Δήμος Σερρών και συγκεκριμένα τις αποφάσεις του Νομάρχη Σερρών με τις οποίες του παραχωρήθηκε η κυριότητα του Στρατοπέδου Παπαλουκά, προέκρινε τον Δήμο ως ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΥΡΙΟ της επίδικης μετά των επ αυτής κτισμάτων.
Περαιτέρω ο Δήμος επί 30 και πλέον έτη ασκεί αδιαλείπτως και αδιατάρακτως διακατοχικές πράξεις επί του στρατοπέδου Παπαλουκά, νεμομενος αυτό διάνοια κυρίου, χωρίς ποτέ να αμφισβητηθεί η κυριότητα, νομή και κατοχή του από κανέναν!
Προκαλεί εντύπωση ότι η Διοικητική Επιτροπή του ΤΕΘΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ και ΑΥΘΑΊΡΕΤΑ εξέδωσε μια παντελώς ΑΚΥΡΗ, ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΗ και ΑΝΙΣΧΥΡΗ απόφαση με την οποία παραχωρεί περιουσία που ουσιαστικά και τυπικά δεν του ανήκει.
Καταγγέλλουμε την παραπάνω πράξη παραχώρησης χρήσης, μέρος του Στρατοπέδου Παπαλουκά, ως ΠΑΡΑΝΟΜΗ που καμιά απολύτως έννομη συνέπεια δεν επιφέρει και διαμηνύουμε προς κάθε ενδιαφερόμενο, που ενδεχόμενως αποτολμήσει να αμφισβητήσει τα εμπράγματα δικαιώματα του επί του στρατοπέδου Παπαλουκά, ότι θα στραφούμε εναντίον του στα αρμόδια πολιτικά Δικαστήρια, δηλαδή εκεί που οι ΦΑΙΔΡΕΣ και ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ παραχωρήσεις θα καταπέσουν ως ΑΚΥΡΕΣ και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ!
Επίσης καταγγέλλουμε όλους όσους συνήργησαν στην ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ αυτή μεθόδευση!
Οι εκτάσεις των στρατοπέδων Παπαλουκά και Εμμανουήλ Παπά αποτελούν πολύτιμη περιουσία των Σερραίων δημοτών και όχι ΛΑΦΥΡΟ στα χέρια συντεχνιών και Ταμείων που μοναδικό σκοπό έχουν την εκποίηση τους ή την επίτευξη επιχειρηματικού κέρδους!
Σε αυτήν την κατεύθυνση ως δημοτική αρχή δηλώσαμε κατηγορηματικά προς το Υπουργείο εθνικης Άμυνας και στο ΤΕΘΑ οτι δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε στο ελάχιστο προασπιζόμενοι τα νόμιμα και δίκαια συμφέροντα των Σερραίων Δημοτών!
Είμαι βέβαιος ότι η Μητρόπολη Σερρών κ Νιγρίτης δεν γνώριζε όλες τις παραμέτρους του ιδιοκτησιακού καθεστώτος του Στρατοπέδου Παπαλουκά. Τώρα που γνωρίζει βέβαια, είμαστε σίγουροι ότι ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΈΣΕΙ το αίτημά της για την ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΥΤΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ!
Και είμαι βέβαιος ότι στον δίκαιο αγώνα των Σερραίων για την προάσπιση της γης του , είμαστε όλοι ΣΥΜΜΑΧΟΙ!
Αύριο το απόγευμα συγκαλείται έκτακτο Δ.Σ. για να δώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την απάντηση που πρέπει εκεί που πρέπει…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.