Παρασκευή 7 Απριλίου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Τρικυμία στην γαλάζια πολυκατοικία

 


 

 Δεν πρόλαβε να στεγνώσει η μελάνη στην  ανακοίνωση των ονομάτων των υποψηφίων βουλευτών .Και στην Σερραϊκή γαλάζια πολυκατοικία .Υπάρχει κόκκινος συναγερμός , καθώς ένας ή μια εκ των 7 που ανακοινώθηκαν ,από το βράδυ της Πέμπτης διαρρέει οτι δεν είναι υποψήφια /ος και ανακοινώθηκε το όνομα της /του  χωρίς να δώσει την συγκατάθεση της /του .

Αυτό δεν δημιουργεί και τις καλύτερες εντυπώσεις για το κυβερνών κόμμα 40 μέρες προ των εκλογών .Αν σε ένα νομό που το 2019 το κόμμα της ΝΔ πήρε 53.000 ψήφους ή 48% και παρακαλάνε για να βρουν  7 υποψηφίους . Τότε κάτι δεν πάει καλά

2 σχόλια:

  1. Oτι ναναι. Στο πόδι όλα. Εμπιστοσύνη μηδέν. Δίνονται ονόματα και μετά τα παίρνουν πίσω. Στη πολιτική όλα είναι ρευστά. Εδώ ο άλλος κατηγορούσε δήμαρχο σαν αντιπολίτευση και τώρα είναι υποψήφιος στο συνδυασμό του. Δεν υπάρχουν αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά από αυτό ΝΔ να μου κοπεί το χέρι... Πάει το σοβαρό κόμμα που ξέραμε... Πασοκιζει άσχημα... Σαπίλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.