Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

Δήμος Ηράκλειας : Προβάδισμα ο κανένας

 


 

 Ριψοκίνδυνη η όποια πρόβλεψη για τον νικητή των εκλογών στον δήμο Ηράκλειας .Αφού τόσο Κλεάνθης Κοτσακιαχίδης όσο και ο Γιώργος Κουτσάκης κινούνται σε χαμηλά ποσοστά με το μεγαλύτερο μέρος του εκλογικού σώματος να έχει αρνητική άποψη και για τους δύο υποψηφίους δημάρχους .Ο πρώην δήμαρχος έχοντας ως δείγμα γραφής τα πεπραγμένα τριών θητειών για τα οποία οι δημότες τον έκριναν το 2019 στέλνοντας τον στην αντιπολίτευση  . Δείχνει να επανακάμπτει γιατι ο διάδοχος  του ( στο τιμόνι του δήμου ) Γιώργος Κουτσάκης στην τετραετία που ολοκληρώνεται σε λίγους μήνες . Δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες που δημιούργησε προ των εκλογών του 2019 .Ελάχιστο για να μην πούμε μηδενικό έργο . Ενώ και εντός της παράταξης του η δυσαρέσκεια ξεχειλίζει εξαιτιας του τρόπου που διοικει και αντιμετωπίζει τους συνεργάτες του .

Προς το παρόν το μόνο που κρατά τις παρατάξεις και των δύο είναι η έλλειψη εναλλακτικής λύσης .Αν και ο χρόνος μέχρι την κάλπη αρχίζει να τελειώνει είναι πολλοί αυτοί που υποστηρίζουν οτι αν και τώρα εμφανιστεί ένα νέο πρόσωπο  . Τότε οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.Αφού  και πολλά στελέχη των παρατάξεων των δύο υποψηφίων στις κατ ιδίαν συζητήσεις υποστηρίζουν οτι το αύριο του δήμου δεν μπορουν να το γράψουν ούτε ο ένας ούτε  ο άλλος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.