Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

ΚΚΕ Σερρών : Κλιμάκιο του κομματος σε δήμο και αντιπεριφέρεια


 

 

 

 

 

Την Δευτέρα 24 Απριλίου πραγματοποιήθηκε περιοδεία κλιμάκιου του Κομμουνιστικού Κόμματος με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Δήμιζα Πέτρο και την υποψήφια βουλευτή Έλενα Τουσκα στην
Αντιπεριφέρεια Νομού Σερρών καθώς και στο Δημαρχείο της πόλης.
Άνοιξε συζήτηση με τους υπαλλήλους και της Αντιπεριφέρειας αλλά και της Δημοτικής Αρχής αναδεικνύοντας ουσιαστικά την προβληματική κατάσταση που επικρατεί τόσο στις δημοτικές δομές όσο και στις δομές Αντιπεριφέρειας λόγω της έλλειψης προσωπικού. Τονίστηκε και από τους υποψηφίους βουλευτές ότι μόνο με δυνατό Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας μέσα στη Βουλή μπορεί να δυναμώσει η εστία της αντίστασης ακόμα και σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στα δύο μεγάλα κόμματα Τη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ.
Τέλος κάλεσαν όλους τους συναδέλφους να σκεφτούν πολύ σοβαρά στις επερχόμενες εκλογές η ψήφος τους να είναι αγωνιστική, να είναι κόκκινη δυναμώνοντας με αυτό τον τρόπο το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.