Πέμπτη 6 Απριλίου 2023

Δήμος Σερρών : Δύο ΝΑΙ και ένα ΟΧΙ απο τον Ηλία Γκότση

 




Στην ανακήρυξη του οριστικού αναδόχου  για τον διαγωνισμό αντικατάστασης των φωτιστικών στο δίκτυο οδοφωτισμου του δήμου Σερρών (LED ) προχώρησε η οικονομική επιτροπή του δήμου Σερρών .Στην απόφαση μειοψήφησε ο δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Γκότσης .Ο οποίος όμως στην τοποθέτηση του ( και η κ Μητλιάγκα ). Αλλά έδωσε συγχαρητήρια στην επιτροπή που ολοκλήρωσε τον διαγωνισμό .Αναφορικά με τη νομιμότητα της διαδικασίας και την ορθή εφαρμογή των διατάξεων του διαγωνισμού.Αναγνώρισε  την αναγκαιότητα υλοποίησης ενός τέτοιου έργου, λόγω της επικείμενης ενεργειακής κρίσης και των προβλημάτων που ανέκυψαν από αυτήν σε οικονομικά και περιβαλλοντικά θέματα.Αλλα καταψήφισε καθώς όπως τόνισε εμμένει στην πρόταση της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων.

Τωρα γιατι ενω ο κ Γκότσης τα βρήκε όλα νόμιμα , θεωρει οτι είναι αναγκαίο ένα τέτοιο έργο , αλλα το καταψήφισε .Μόνο ο ίδιος μπορει να απαντήσει 

2 σχόλια:

  1. ΄Αραγε ποιος έλενξε την τεχνική προσφορά; όλοι αν θυμάστε έκαναν αίτηση παραίτησης από την επιτροπή διαγωνισμού και επικαλούνταν ότι δεν έχουν γνώσεις πάνω στο αντικείμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.