Σάββατο 1 Απριλίου 2023

Δήμος Ηράκλειας : Δημήτρης Τζήκας - Αλλοι τα κλέψαν .......οι δημότες θα τα πλήρωναν

 


 

 

 

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης .Ο πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης και αποχέτευσης του δήμου Ηράκλειας Δημήτρης Τζήκας .Με αφορμη τα όσα συνέβησαν στην ΔΕΥΑ Λαγκαδα .Σπευδει να θυμίσει στους δημότες οτι αν η δημοτική αρχή του Γ Κουτσάκη δεν κατάφερνε να εξασφαλίσει χρηματοδότηση 1,5 εκατ ευρω . Τότε τα 850.000 ευρω που κλάπηκαν όπως αναφέρει και τα 1.950.000 ευρω χρέη . Θα τα επιβαρυνόταν οι δημότες - καταναλωτές

 


 Η ανάρτηση του κ Τζήκα

Διαβαστε παρακάτω τι έγινε στην ΔΕΥΑ Λαγκαδα.

Πληρωσαν οι Δημότες από 500 μέχρι κ 1800 ευρώ καθε σπίτι για τα λεφτά που έκλεψαν καποιοι.

Κάτι ανάλογο θα πλήρωνε και ο Δημότης του Δήμου Ηράκλειας για τα χρέη που βρήκαμε στην ΔΕΥΑ.

Εκτος από τα 850.000 Χιλ.που κλάπηκαν, από τα ταμεία και στείλαμε την υπόθεση στον εισαγγελέα,μας άφησαν και 1.950.000.χιλ ευρώ χρέη προς ΔΕΗ προμηθευτές κ συνεργάτες.

Με ενέργειες μας όμως και με την βοήθεια του πρώην υπουργού κυρίου Καραμανλή η ΔΕΥΑ χρηματοδοτήθηκε με 1.5 εκατ ευρώ για την εξόφληση του χρέους προς ΔΕΗ από το υπουργείο εσωτερικών με το πρόγραμμα ΑΞΙΑ.

Τα λέμε για να γνωρίζουν οι Δημότες,γιατί πάλι Δημοτικές εκλογές θα έχουμε τον Οκτώβρη και να ξέρουν ποιους θα εμπιστευθουν.

Οσο για το έργο μας δεν χρειάζεται να τα λέμε εμείς,το βλέπουν οι Δημότες μας.

Η αποχέτευση της Ηράκλειας που είναι σε εξέλιξη έργο 7 εκ.ευρω.

Και σε λίγο η ΔΕΥΑ θα ανακοινώσει και άλλο μεγάλο έργο ύψους 2.8 εκ.ευρω, που αφορά όλα τα χωριά του Δήμου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.