Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

Η διαπίστωση της ημέρας : ¨¨Κάνε οτι κοιμάσα騨

 


 

 

 Κοντά στις τρεις κράτησε η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Σερρών με μοναδικό θέμα το ιδιοκτησιακό καθεστώς των στρατοπέδων . 

Το ζουμί της όλης συζήτηση ήταν η ερώτηση των κ Παπαβασιλειου και Γαλάνη. Οι οποίοι κάλεσαν τον δήμαρχο να ενημερώσει το σώμα για το ποιες ενέργειες έκανε η δημοτική αρχή στα 4 χρόνια της θητείας της. Μάλιστα οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι ζήτησαν να κατατεθούν στα πρακτικά έγγραφα που θα αποδεικνύουν οτι έγιναν ενέργειες.  Ο δήμαρχος απάντησε οτι υπήρξαν συναντήσεις με την πολιτικοί ηγεσία του υπουργείου. Αλλα από την πλευρά του δήμου δεν υποβλήθηκε εγγράφως κάποιο αίτημα να ξεκαθαρίσει το θέμα. Καθώς όπως είπε ο δήμος έχει το πάνω χέρι με την εγγραφή στο κτηματολόγιο της ιδιοκτησίας των στρατοπέδων .Οπότε συνέχισε αναμένουμε τις κινήσεις του ΤΕΘΑ και ανάλογα θα κινηθούμε. Τονίζοντας και πάλι οτι ο δήμος έχει το πάνω χέρι. Βέβαια το αν πράγματι ο δήμος έχει το πλεονέκτημα φαίνεται από την απόφαση του ΤΕΘΑ να τοποθετήσει πινακίδες και στα τρια στρατόπεδα οτι είναι ιδιοκτησιας του .Και να παραχωρήσει οχτώ στρέμματα στην Μητρόπολη. Αυτο μου θυμιζει μου ψιθύρισε ο σμπίρος την προτροπή (υπουργού της κυβέρνησης του Σύριζα )  στους πολίτες όταν  αντιληφθούν οτι στην οικία τους υπάρχει διαρρήκτης να κάνουν οτι κοιμούνται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.