Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

Σέρρες : Ανακαλεί η Μητρόπολη το αίτημα της για το στρατόπεδο Παπαλουκα

 


 

 

 Ανακαλεί η Μητρόπολη Σερρών το αίτημα της προς το ΤΕΘΑ για την παραχώρηση έκτασης  από το στρατόπεδο Παπαλουκα. Σε συνέντευξη  τύπου ο Μητροπολίτης Θεολόγος ανέφερε οτι  η Μητρόπολη αποσύρει το αίτημα της. Καλώντας μάλιστα την πολιτική ηγεσία του υπουργείου να δώσει λύση στο  ιδιοκτησιακο καθεστώς. Παραχωρώντας τις εκτάσεις των στρατοπέδων  στον δήμο Σερρών

1 σχόλιο:

  1. Σοφή η κίνηση του Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ.κ.Θεολογου να ανακαλέσει το αίτημα του προς το Τ.ΕΘ.Α. για την παραχώρηση στην Μητρόπολη 8 στρεμμάτων από το στρατόπεδο Παπαλουκά.
    Επιασε τον σφυγμό της κοινωνίας.
    Πολυ σωστή και πρόταση του να παραχωρηθουν τα στρατόπεδα στον Δήμο Σερρών.
    Τελικά έπρεπε να δημιουργηθεί όλη αυτή η αναστάτωση στην κοινωνία των Σερρών με την απόφαση του στρατού να παραχωρήσει 8 στρεμματα από το στρατόπεδο Παπαλουκά στην Μητροπολη Σερρών για να αναγκαστει να ασχοληθεί για πρώτη φορά μετά από 4 χρόνια ο ανεπαρκής Δήμαρχος Σερρών Χρυσάφης με το θέμα των στρατοπεδων. Και να ήταν μόνον αυτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.