Δευτέρα 10 Απριλίου 2023

Με το όπλο παρά πόδας το Μαξίμου: Ψάχνει τους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και το πρόγραμμα!

 




Σε πλήρη επιφυλακή, μαθαίνουμε, τέθηκαν τα αρμόδια στελέχη, η Ομάδα …Αλήθειας, αλλά και τα τρολ της οδού Πειραιώς προκειμένου να απαντήσουν σε όσα εξαγγείλει, σήμερα (09/04), από την Κεντρική Επιτροπή του κόμματός του ο Αλέξης Τσίπρας.

- Σε ετοιμότητα είναι η (κατ' ευφημισμόν) Ομάδα …Αλήθειας, ώστε να τροφοδοτήσει με υλικό στελέχη, κυρίως όμως σάιτ και άλλους παράγοντες, προκειμένου να αποδομήσουν το πολιτικό μέρος του προγράμματος.

- Από το πρωί θα είναι εν συνεδριάσει ομάδα στελεχών του Υπουργείου Οικονομικών προκειμένου να αποδείξουν πως οι οικονομικές εξαγγελίες του Τσίπρα είναι στον αέρα, δεν μπορούν να εκπληρωθούν και πως θα οδηγήσουν τη χώρα σε ένα νέο Μνημόνιο!

- Ομάδα στελεχών με επικεφαλής τον θεσμικό παράγοντα της Βουλής και «κολλητό» του πρωθυπουργού, που ανέχεται δυστυχώς ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Τασούλας, έχουν ετοιμάσει φακέλους για κάποιους υποψήφιους, όπως είχαν ετοιμάσει τα «στοιχεία» για η βίλα της Πάρου!

- Τα ίδια στελέχη έχουν σε ετοιμότητα τα τρολ της οδού Πειραιώς για να αναλάβουν δράση!

Να που υπάρχει και κάτι που το …επιτελικό κράτος δουλεύει καλά!

A. O.

 

 https://www.ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.