Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

ΠΑΣΟΚ Σερρών : Οι Σερραίοι δεν αντέχουν άλλη κοροιδια

 


 

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Μάντζος σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, flash fm 99,4, στηλιτεύει τη δημόσια αντιπαράθεση της Υπουργού Πολιτισμού κ. Μενδώνη με την αρχαιολόγο, ανασκαφέα του Τύμβου Καστά και Τομεάρχη Πολιτισμού στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας,  κ. Περιστέρη.

Εμείς ως Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Σερρών από την πρώτη στιγμή αναδείξαμε το θέμα, θέτοντας στο δημόσιο διάλογο συγκεκριμένα ερωτήματα.

Ποιός λέει συνειδητά ψέματα στις Σερραίες και στους Σερραίους; Ποιός κοροϊδεύει έναν ολόκληρο Νομό;

Γιατί στην προκειμένη περίπτωση ή έχει δίκιο η κ. Μενδώνη και μας λέει ψέματα η κ. Περιστέρη ή έχει δίκιο η κ. Περιστέρη και η κ. Μενδώνη μας κοροϊδεύει μπροστά στα μάτια μας.

Προφανώς οι Σερραίοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας δεν έχουν χρόνο να ασχοληθούν με τόσο ασήμαντα ζητήματα μπροστά στην αγωνία της επανεκλογής τους και γι'αυτό κανείς δεν έδωσε καμία απάντηση.

Καλούμε λοιπόν τόσο τον Πρωθυπουργό, όσο και τον Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας αφού πρώτα συνεννοηθούν με την Υπουργό του ο μεν και την Περιφερειακή του Σύμβουλο ο δε, να μας πούνε επιτέλους ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ. Την απόλυτη αλήθεια σχετικά με τον Τύμβο Καστά.

ΟΙ ΣΕΡΡΑΊΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΈΧΟΥΝ ΆΛΛΗ ΚΟΡΟΪΔΊΑ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.