Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

Πανσερραικος : Ο Μπαιροβιτς έκοψε τον γόρδιο δεσμο

 


 

 Χρειάστηκαν 71 λεπτά για να βρει δίκτυα ο Μπαιροβιτς να ανοίξει το σκορ και να μπορέσει τελικά ο Πανσερραικος να κερδίσει με 2-0 τον ΠΑΟ Β ( στο 90 σκόραρε  και  ο Στινα   ) .Ο Πανσερραικος πήρε το τρίποντο η Καρδίτσα έχασε άλλους δύο βαθμούς στον Βόλο ( 1-1 με την Νίκη ) και συνεχίζει να βαδίζει τον δρόμο της ανόδου

Το παιχνίδι ήταν μια αντιγραφή των τελευταίων παιχνιδιών οι κόκκινοι με το άγχος του πρώτου και τους φιλοξενούμενους να αμύνονται για να κρατήσουν το μηδεν και αν μπορέσουν να κλέψουν το παιχνίδι 

Στο 1ο λεπτό ο Σαιντ ζήτησε πέναλτι

Στο 3ο λεπτό ο Κατσαντώνης έχασε ευκαιρια

 

Ο Ταβάρες απείλησε για τον Παναθηναικο στο 20 

Στινα , Αυλωνιτης , Θυμιανης , Σαιντ απείλησαν αλλά το ημίχρονο τελείωσε με 0-0 

Η λύτρωση ήρθε στο 71 ο Σοφιανος πάσαρε και ο   Αντμίρ Μπαιροβιτς σκόραρε 

Το κερασακι στην τουρτα από τον Στινα που στο 90 κρεμασε τον αντιπαλο γκολκήπερ και έγραψε το 2-0 


ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Π.Δερμιτζάκης): Κατσικάς, Ζέρης, Αυλωνίτης, Καρασαλίδης, Πεταυράκης, Θυμιάνης (65′ Σοφιανός), Κολομπίνο (88′ Στάικος), Στίνα, Κανίς (56′ Μουργος), Κατσαντώνης (65′ Μπαιροβιτς), Σαΐντ (88′ Σιόντης).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β’ (Σ.Αντωνίου): Ξενόπουλος, Σιδεράς, Αθανασακόπουλος, Μαρτίνης, Μαντσίνι (58′ Καρβούνης), Λαμψιάς, Καραμπάς (58′ Βουτσάς), Προδρομίτης, Κυριόπουλος, Ταβάρες, Μπιλάλ.

Διαιτητής: Μπουτσίκος (Μακεδονίας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.