Κυριακή 2 Απριλίου 2023

Η απορια της ημέρας : Στα χνάρια .......του Περίανδρου Πώποτα .........ο Γιώργος Τσιμερίκας ????


 

 

 

Το τηλεοπτικό σήριαλ το καφέ της Χαράς θυμήθηκε  ο σμπίρος .Στο οποίο  ο Χάρης Ρώμας πρωταγωνιστούσε στον ρόλο του δημάρχου Κολοκοτρωνιτσίου.Ο οποίος προσπαθούσε με κάθε τρόπο να κρατήσει το χωριό του και τους κατοίκους αποκομμένους από τον υπόλοιπο κόσμο .Αγαπημένο του σύνθημα το εμπρός πίσω .Μάλιστα σε κάποιο επεισόδιο ήταν που ο δήμαρχος Πώποτας δεν επισκεύαζε γεφύρι . Γιατι όπως ακούγεται να  λέει με χαρά  κρατά μακριά τους ξένους 

Αφορμή όπως μου ειπε ήταν οι δηλώσεις του υποψηφίου δημάρχου Σερρών Γιώργου Τσιμερίκα ο οποίος κάλεσε τον τωρινο δήμαρχο <<  να αφήσει τις Βρυξέλλες και τα πέρα δώθε και να λύσει τα προβλήματα των Σερρών . Ας αφήσει για κάποιους άλλους τα ευρωπαϊκά ή πανελλαδικά ζητήματα >>

Και συνέχισε <<  εγώ δεν θα διεκδικούσα θέση στην  ΚΕΔΕ και θα με απασχολούσε να λύσω τα προβλήματα του δήμου Σερρών , δηλαδη δεν θα με απασχολούσαν τα ευρωπαϊκά θέματα ή τα θέματα της επικράτειας για αυτα αρμόδιοι είναι άλλοι >>

Δηλαδή είμαστε που είμαστε εκτός χάρτη ( οι οικονομικοί δείκτες δείχνουν οτι απέχουμε μακράν από την υπόλοιπη Ελλάδα ) .Να κόψουμε και συνειδητά τις γέφυρες με  τα κέντρα εξουσίας και λήψης των αποφάσεων  αποφασίζοντας να μην συμμετέχουμε ???

Εμπρός πίσω που θα λεγε και ο Περιανδρος Πώποτας 

5 σχόλια:

  1. Πω, πω, τι τρομερό, τι τρομερό!
    Ο Χρυσάφης κρατάει τις γέφυρες με τα κέντρα εξουσίας και λήψης αποφάσεων των Βρυξελλών!!!
    Μαυρογυαλουρε σε ξεπέρασε ο Χρυσάφης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΑΝΟΥΣΙΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΤΣΙΜΕΡΙΚΑΣ. ΔΛΔ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΜΙΓΚΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΕΣ. ΜΕ ΤΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΧΡΥΣΑΦΗ ΕΙΔΕΣ ΚΑΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΝΔΥΛΙ Ή ΕΡΓΟ? ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΑ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άστοχο το σχόλιο του Τσιμερίκα, ο οποίος ομολογουμένως πείθει οριακά τον Τάκη, τον Κωφοτόλη, τον Ανέστη και 2-3 ακόμη από τον συνδυασμό του. Ούτε καν τον Τερζή….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευτυχώς ο Χρυσάφης γεφύρωσε τη Σέρρες με τις Βρυξέλλες ...... Φτάνει τόσα έργα που έγιναν στην πόλη αφού αδελφοποιησε της Βρυξέλλες.Πολύ καλά είπε ο κύριος Τσιμερικας , Αν εσείς είστε ικανοποιημένοι με το τίποτα του Χρυσάφη ξαναφηψιστε .....Ο πιο αποτυχημένος Δήμαρχος της Ελλάδος . "Άλλωστε μόνοι σας το λέτε , είμαστε που είμαστε τελευταίοι " Γιατί είναι τελευταίος Ο Δήμος αναρωτηθηκατε ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΙΑΚΧΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟ ΚΑΣΙΡΟΥ ΒΑΔΤΙΣΕΙ ΠΟΠΩΤΑ ΤΟΝ ΧΡΥΣΑΗ ΜΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.