Τρίτη 11 Απριλίου 2023

Η απορια της ημέρας : Ούτε αυτο μπορειτε ????

 




2019 με την ανάληψη των καθηκόντων της δημοτικής στον δήμο Σερρών είχε ανακοινωθεί οτι σε συνεργασία με τον κ Χριστοφορο Μελίδη , οτι ξεκινά πρόγραμμα εικαστικών παρεμβάσεων σε πολλά σημεία της πόλης με τον βαρύγδουπο τίτλο Οι τοίχοι της πόλης των Σερρών… ζωντανεύουν το παρελθόν!

 

.Ο καλλιτέχνης ξεκίνησε αλλά κάποια στιγμή  σταμάτησε .Χωρίς ποτε να ανακοινωθεί αν ολοκληρωθηκε το πρόγραμμα ή αν σταμάτησε και γιατι .Το 2021 ανακοινώθηκε νέο πρόγραμμα εικαστικών παρεμβάσεων αυτή τη φορά με την συνδρομή του γκραφιστα Εύρητου με θεματολογια την επανάσταση του 1821 ,Μετά τις αντιδράσεις ο καλλιτέχνης δεν ήρθε ποτέ , αντι αυτού ο δήμος συνεργάστηκε με Σερραίους καλλιτέχνες και εκτός  μιας ή δυο παρεμβάσεων το έργο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Σήμερα ανακοινώθηκε οτι σε συνεργασία με άλλους καλλιτέχνες ξεκινά νέα εικαστική παρέμβαση. Ελπίζουμε να είναι η ¨¨τρίτη και φαρμακερή¨¨ και οι παρεμβάσεις να ολοκληρωθούν .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.