Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

Στεφάνου : Η πόλη χρειάζεται νηπιαγωγεία και όχι παιδικούς σταθμούς

 


 

 

Με αφορμή τα όσα λαμβάνουν χώρα με το στρατόπεδο Παπαλουκα και την πρόθεση της Μητρόπολης να δημιουργήσει και να λειτουργήσει παιδικό σταθμό .Ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου εκπαιδευτικών Α/θμιας ΠΕ Σερρών κ Πασχάλης Στεφανου .Θυμίζει οτι η πόλη χρειάζεται νέα κτήρια που θα στεγάσουν νηπιαγωγεία και όχι παιδικούς σταθμούς

 Η ανάρτηση του κ Στεφάνου

Διαβάζοντας από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι το στρατόπεδο Παπαλουκά δόθηκε στην Μητρόπολη για να γίνει παιδικός σταθμός δεν μπορώ να μην σχολιάσω ότι σε εκείνη την περιοχή ειναι επιβεβλημένη η μεταφορά του 4ου νηπιαγωγείου που λειτουργεί σήμερα στην αυλή του 2ου Δημοτικού Σχολείου.

Είχα διαφωνήσει ως μέλος της δημοτικής επιτροπής παιδείας όταν έγινε η μεταφορά του 2/θέσιου 4ου νηπιαγωγείου από ενοικιαζόμενο χώρο στην αυλή του 2ου Δ.Σ Σερρών διότι το κτήριο ήταν ακατάλληλο και υπήρχε μια αίθουσα μόνο με αποτέλεσμα το 2/θεσιο να γίνει μονοθέσιο.

Είχα ζητήσει να βρεθεί άλλος χώρος να μεταφερθεί το νηπιαγωγείο.

Με αφορμή την σημερινή είδηση πρέπει η εκπαιδευτική κοινότητα να διεκδικήσει στον στρατόπεδο Παπαλουκά να γίνει ένα σύγχρονο νηπιαγωγείο και να φύγει από τον ακατάλληλο αυτό χωρο που στεγάζεται τώρα το 4ο νηπιαγωγείο.

Το χρωστάμε στα παιδιά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.