Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

Βαρβάρα Μητλιάγκα : Όταν λείπει η γάτα, χορεύουν τα ποντίκια

 

 
 
 
 
Με ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης .Η υποψήφια δήμαρχος κ Βαρβάρα Μητλιάγκα απαντά στην ανάρτηση μας για τους λόγους που απουσίασε από την συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής. Που ενέκρινε εκ νέου τον διαγωνισμό για την μελέτη στατικής επάρκειας του γηπέδου του Πανσερραικου 
Η ανάρτηση της κ Μητλιάγκα 
 
 
«Όταν λείπει η γάτα, χορεύουν τα ποντίκια», θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της ανάρτησης. Και εξηγώ:
Στις 24/04/2023, στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής (από την οποία απουσίαζα λόγω ανυπέρβλητου κωλύματος), ήρθε ως έκτακτο εκτός ημερήσιας διάταξης θέμα η εκ νέου έγκριση της ίδιας απ’ ευθείας ανάθεσης της μελέτης στατικής επάρκειας του δημοτικού γηπέδου. Η εισήγηση του θέματος με ημερομηνία την ίδια ημέρα (χθες 24/04/2023) έγινε επί τόπου, χωρίς να δοθούν έγγραφα προς μελέτη. Τα σχετικά έγγραφα του θέματος δεν ανέβηκαν καθόλου στο Openpnyka, μέχρι και τώρα. Το κατεπείγον ξανά-αιτιολογήθηκε με άλλο τρόπο (μια και η προηγούμενη αιτιολόγηση δεν έπεισε την Αποκεντρωμένη), και πέρασε η ίδια ανάθεση, στην ίδια υπέρογκη τιμή, χωρίς να έχει συμβεί κάτι νέο.
Λόγω παραλείψεων, ελλείψεων προγραμματισμού και επιμέλειας της δημοτικής αρχής καθυστερήσαμε τραγικά και φτάσαμε σ’ αυτό το σημείο!
Για τη νομιμότητα της συγκεκριμένης διαδικασίας υπάρχουν πολλά ερωτηματικά.
Προχειρότητα και λύσεις του ποδαριού και πάλι από τη δημοτική αρχή του κ. Χρυσάφη, η οποία τρέχει να προλάβει και δυστυχώς να πληρώσει σε υπέρογκες τιμές (και με απ’ ευθείας αναθέσεις πάντα) τα λάθη της σε βάρος των Σερραίων δημοτών.
Εδώ η απόφαση από τη Διαύγεια (ΑΔΑ: 60ΡΞΩ10-ΖΤΓ)

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.